Cristian Tudor Popescu o face praf pe Diana Şoşoacă. „O caricatură a lui Vadim, plină de vulgaritate şi prostie!”

Cristian Tudor Popescu a caracterizat-o extrem de dur pe Diana Șoșoacă, unul dintre liderii nou-înființatului partid Alianța pentru Unirea Românilor. Gazetarul o descrie pe avocată drept "o caricatură a lui Corneliu Vadim Tudor, plină de vulgaritate, agresivitate și prostie".

11 dec. 2020, 21:58
Cristian Tudor Popescu o face praf pe Diana Şoşoacă. „O caricatură a lui Vadim, plină de vulgaritate şi prostie!”

Cristian Tudor Popescu o distruge pe Diana Şoşoacă, avocata care a devenit cunoscută în mediul online după o serie de postări în care a lansat atacuri agresive împotriva guvernului. Joi, în timpul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3, Diana Şoşoacă a fost implicată în două scandaluri în direct cu Adrian Streinu-Cercel și deputatul UDMR Szabo Odon.

Cristian Tudor Popescu o distruge pe Diana Şoşoacă

„Doamna asta mă șoșochează, mă lasă fără replică, asemenea combinație de vulgaritate, agresivtate și prostie rar am văzut, poate niciodată. Este campioană din acest punct de vedere, este o demnă caricatură a lui Corneliu Vadim Tudor. Am făcut un experiment, am postat pe Facebook două video-uri: unul cu Vadim urlând escroaca-șomâldoaca-curva dracului, pitică nenorocită și am pus alături acestei doamne despre bestiile dracului, nenoriciților și așa mai departe. Doamna apare exact o caricatură a unei caricaturi a lui Vadim”, a spus CTP la Digi24.

Adrian Streinu-Cercel a luat foc după acuzaţiile avocatei Şoşoacă: Nu mai informaţi lumea în mod eronat!

„Am afirmat în noaptea alegerilor spuneam că sunt dincolo de Dragnea, Ponta, să nu-l uităm pe Ponta care a spus “mândru că sunt român”, atunci a început naționalismul acesta de grotă, nu cu Dragnea. Înainte de Vadim era ceaușismul, de aici s-a tras concluzia în presă că as fi zis despre ăștia din AUR ar fi de sorginte comunistă. Nu este adevărat, în anii ’70-’80 în România să constituit partidul ceaușist, nu avea nicio legătură cu Partidul Comunist. Caracteristicia principală? Naționalism la extrem. Asta era o caracteristică a comunismului? Deloc, era vorba de internaționalism, era chiar o insultă înainte de Ceaușescu să fii naționalist”, a mai declarat Cristian Tudor Popescu.