Cristiana Anghel, ATAC la Carmen Iohannis: Lăsaţi-o moartă cu Prima Doamnă! VIDEO

Senatoarea PC Cristiana Anghel, care a venit vineri, în plenul Parlamentului, îmbrăcată într-un sacou cu Mickey Mouse, a avut o ieşire neaşteptată la adresa soţiei preşedintelui Klaus Iohannis: "Lăsați-o moartă cu Prima Doamnă a României că nu există așa ceva în legislaţia României", a spus senatoarea. 

RomaniaTV.net
12 iun. 2015, 11:03
Cristiana Anghel, ATAC la Carmen Iohannis: Lăsaţi-o moartă cu Prima Doamnă! VIDEO

Cristian Anghel a venit, la dezbaterea moţiunii de cenzură, cu cadouri pentru PNL, dar şi pentru preşedintele Klaus Iohannis.

Într-un discurs în care a vorbit despre modul în care Iohannis vrea un Guvern pentru „confortul său”, senatoarea a făcut referire şi la Carmen Iohannis.

„Am adus un cadou, o cutie cu plastilină, mai micuță, pentru PDL revopsit în culorile PNL, să își facă câte guverne vrea. Confecționate așa, altfel nu are nicio șansă. Și pentru domnul Iohannis, pentru lungile și desele concedii împreună cu prima sa doamnă. Aapropo, lăsați-o moartă cu Prima Doamna a României că nu există așa ceva în legislaţia României, să își confectioneze și dumnealui ce guverne vrea”, a declarat Anghel.

După şedinţa din plen, Cristian Anghel a încercat să repare cele spuse, spunând că nu a vrut să o atace pe Carmen Iohannis.

Am adus o cutie de plastilină pentru PDL-isti, revopsiti in PNL, şi una mai mare pentru dl Iohannis. În vacantele lungi si dese sa isi faca dumnealui cate guverne vrea. I-aam adus patru culori, să şi le facă de ce culoare vrea.

Nu am nimic cu doamna in sine. Nici nu mi-as permite să spun ceva despre persoana doamnei. (…) Institutia Primei Doamne nu există. Este prima doamnă a dumnealui acasa, asa cum sunt şi eu pentru sotul meu, dar nu in politica, a explicat Cristian Anghel.

CITEŞTE ŞI Cristiana Anghel, în sacoul cu Mickey Mouse la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Ponta VIDEO