Cristiano Bergodi este noul antrenor al echipei Universitatea Craiova

Cristiano Bergodi este noul antrenor al echipei Universitatea Craiova, el semnând un contract valabil până în data de 30 iunie 2021, potrivit News.ro. 

RomaniaTV.net
08 mai 2020, 11:48
Cristiano Bergodi este noul antrenor al echipei Universitatea Craiova

„Fiindcă vine din Cetatea Eternă în Cetatea Banilor, putem spune: Habemus antrenor! Dacă ne uităm în urmă, Ştiinţa a avut compatibilitate cu şcoala de antrenori italiană, aşa că Cristiano Bergodi are toate şansele să scrie istorie în „vulcanul” alb-albastru. Simbolul lui Lazio, pentru care a jucat 7 sezoane, a semnat cu Ştiinţa un contract valabil până în data de 30 iunie 2021. Bun venit, Mister şi adu-ne trofee!”, a anunţat clubul craiovean.

Joi, Universitatea Craiova a anunţat rezilierea contractului antrenorului Corneliu Papură.

Citeşte şi: Un antrenor din Liga 1 şi-a dat demisia în plină pandemie de coronavirus. Corneliu Papură a plecat de la Universitatea Craiova

Bergodi va ajunge la Craiova la începutul săptămânii viitoare la bordul unui avion particular şi va intra în carantină pentru 14 zile. Alături de el va fi şi antrenorul secund pe care l-a avut la Voluntari.

Cristiano Bergodi insistă să-l aibă colaborator şi pe Renzo Rossi, care ar putea fi şi alături de echipă în perioada în care antrenorul de 55 de ani este în izolare pentru că Renzo locuieşte în România şi poate intra direct în pâine.