Cristiano Ronaldo a fost testat din nou pozitiv cu noul coronavirus şi va rata meciul cu Barcelona lui Messi din Champions League

Portughezul Cristiano Ronaldo a fost din nou testat pozitiv cu coronavirus, astfel că va rata meciul pe care Juventus Torino îl va disputa săptămâna viitoare cu FC Barcelona, în Liga Campionilor, informează News.ro.

RomaniaTV.net
22 oct. 2020, 13:29
Cristiano Ronaldo a fost testat din nou pozitiv cu noul coronavirus şi va rata meciul cu Barcelona lui Messi din Champions League

Conform protocolului UEFA, pentru a evolua, un jucător trebuie să fie testat negativ cu o săptămână înainte de meci, ceea ce nu este cazul portughezului, care nu va putea evolua nici în partida cu Verona, de duminică, din Serie A.

Ronaldo a părăsit lotul Portugaliei după ce a fost anunţat faptul că a fost testat pozitiv, la 13 octombrie, el plecând imediat pentru a evita carantina care l-ar fi făcut categoric să rateze confruntarea cu FC Barcelona. El va rata însă oricum meciul, din cauza rezultatului celui mai recent test Covid-19.

Ronaldo s-a întors, între timp, la Torino, fapt ce a atras atenţia ministrului Sănătăţii din Italia, care a declarat că „aceste superstaruri trebuie să înţeleagă că au aceleaşi îndatoriri ca restul oamenilor”, dar şi a procuraturii din Portugalia, care a demarat o anchetă.

Juventus Torino va întâlni FC Barcelona, în 28 octombrie, pe teren propriu, în grupa G a Ligii Campionilor.

Citeşte şi: TSKA SOFIA – CFR CLUJ (ora 19:55) LIVE STREAM VIDEO ONLINE în Grupa A din EUROPA LEAGUE