Cristiano Ronaldo, făcut praf de antrenorul Erik ten Hag: „Nu vrea să accepte că e bătrân! Nu poate performa la nivel înalt. El e principala problemă la echipă”

Războiul dintre Cristiano Ronaldo și antrenorul de la Manchester United, Erik ten Hag, continuă. După ce lusitanul l-a criticat pe tehnician și conducerea clubului, a venit rândul olandezului să reacționeze, foarte acid. Astfel, despărțirea portughezului de clubul britanic este iminentă.

15 nov. 2022, 15:13
Cristiano Ronaldo, făcut praf de antrenorul Erik ten Hag: „Nu vrea să accepte că e bătrân! Nu poate performa la nivel înalt. El e principala problemă la echipă”

Cristiano Ronaldo, nemulțumit de statutul pe care-l are la Manchester United, de jucător cu apariții sporadice, a explodat în presa din Marea Britanie. Lusitanul a declarat că managerii și antrenorul nu-l tratează cu respect. Mai mult, atacantul i-a acuzat pe cei de la United că prin diverse metode, au încercat să-l provoace pe CR7 să plece încă din sezonul trecut, cel al „revenirii pe Old Trafford”.

După mesajele acide ale lui Ronaldo, a venit rândul olandezului Erik ten Hag să reacționeze. Acesta a explicat într-un interviu că are toate motivele pentru a-l ține pe bancă, pe jucătorul portughez. Potrivit fostului antrenor de la Utrecht și Ajax, golgheterul naționalei Portugaliei nu mai face față cerințelor din fotbalul modern, în special din Premier League.

Mai mult, antrenorul de la Manchester United a precizat că CR7 este jucătorul care trage în jos echipa.

„Ronaldo a spus că nu îl respect? Îl respect mereu. Dar ar trebui să știe că el este principala problemă în această echipă, ori de câte ori îl introduc, pierdem un joc.

Ego-ul său îl va pune în spatele unor jucători mari ca Messi. Maradona, Pele, Ronaldinho și Ronaldo da Lima etc. Nu vrea să accepte adevărul că este bătrân și nu poate performa la nivel înalt.

Sunt aici pentru a pune echipa înapoi acolo unde îi este locul și nu pentru a-i face fericiți pe Ronaldo și fanii săi. Treaba mea este să obțin cele trei puncte și să câștig trofee, nu să-l fac o persoană fericită”, a declarat antrenorul olandez.

 

Cristiano Ronaldo, în război cu șefii de la Manchester United: „Clubul a încercat să mă forţeze să plec”

 

Într-un interviu oferit pentru Piers Morgan, Cristiano Ronaldo a declarat că cei de la Manchester United l-au trădat.

„Manchester United m-a trădat. Am fost scos oaia neagră. Nu îl respect pe Ten Hag pentru că nici el nu mă respectă. Clubul a încercat să mă forţeze să plec. Nu doar managerul, dar şi alte persoane de la club. Mă simt trădat. Am simţit că unii oameni nu m-au vrut aici. Nu doar sezonul ăsta, şi anul trecut de asemenea”, a declarat Cristian Ronaldo.

În opinia lui CR7, cei de la United trebuie să facă schimbări majore.

„Iubesc United, iubesc fanii care mereu au fost de partea mea. Dar dacă Manchester United vrea să facă performanţă, trebuie să schimbe multe, multe lucruri. Progresul a fost 0 de când Alex Ferguson a părăsit clubul”, a mai transmis Cristiano Ronaldo.