Cristiano Ronaldo, gestul şocant după care Coca-Cola a pierdut 4 miliarde de dolari. „Beți apă!” VIDEO

Cristiano Ronaldo a făcut un gest incredibil la conferința de presă susținută înainte de meciul Ungaria - Portugalia, iar compania Coca Cola a pierdut 4 miliarde de dolari din capitalizare.

16 iun. 2021, 08:44
Cristiano Ronaldo, gestul şocant după care Coca-Cola a pierdut 4 miliarde de dolari. „Beți apă!” VIDEO

Cristiano Ronaldo, gestul după care Coca-Cola a pierdut 4 miliarde de dolari. Starul portughez al lui Juventus a refuzat să țină în fața sa două sticle de Coca-Cola, în timpul conferinței de presă dinaintea meciului cu Ungaria, scor 3-0, din Grupa F, și i-a îndemnat pe fani să bea apă.

Cristiano Ronaldo, gestul după care Coca-Cola a pierdut 4 miliarde de dolari

Gestul lui  Ronaldo „a șters” 4 miliarde de dolari din capitalizarea Coca-Cola, care a scăzut de la 242 miliarde dolari la 238 miliarde dolari, în doar 30 de minute de la „incident”. „Nu puneți Coca-Cola în fața lui Ronaldo. Este absolut briliant”, comentează Goal!. Este cunoscut faptul că portughezul își pedepsește fiul dacă bea Coca-Cola și mănâncă chipsuri.

UNGARIA-PORTUGALIA 0-3. Ronaldo, singurul fotbalist care a marcat la cinci Campionate Europene

Reprezentativa Portugaliei, deţinătoarea trofeului, a învins, marţi, la Budapesta, cu scorul de 3-0, selecţionata Ungariei, într-un meci din grupa F a Campionatului European. Cristiano Ronaldo a marcat de două ori pentru Portugalia în partida cu Ungaria, disputată la Budapesta, cu peste 60.000 de fani în tribune, în grupa F de la EURO 2020. Cristiano Ronaldo, 36 de ani, a doborât un nou record, chiar la primul meci al Portugaliei de la Euro 2020, împotriva Ungariei, relatează ESPN. Jucătorul lui Juventus a devenit primul fotbalist care a jucat la cinci turnee finale de Campionat European.