Cristiano Ronaldo i-a dăruit iubitei sale cel mai scump inel cumpărat de un fotbalist vreodată. Cum arată bijuteria

Cristiano Ronaldo şi iubita lui, Georgiana,  au început să se întâlnească în 2016 şi împreună au o fetiţă de doi ani, dar tânăra îi creşte şi pe gemenii Eva şi Mateo, de trei ani, făcuţi cu o mamă surogat şi pe Cristiano Jr., în vârstă de 10 ani.

RomaniaTV.net
14 sept. 2020, 04:51

Ronaldo a cerut-o în căsătorie pe Georgina recent, iar pentru asta a cheltuit nu mai puţin de 662 000 de euro pe inelul cu diamante. Starul portughez a devenit fotbalistul care a cheltuit cea mai mare sumă pentru un inel de logodnă.

Pe locul 2 în clasamentul fotbaliştilor care au aruncat cu bani pe inelul de logodna este Jordan Pickford, care a cheltuit 500 000 de lire pentru bijuterie, iar podiumul este completat de Ashley Cole, care a dat 275 000 de lire pentru inelul lui Cheryl. 

Citeşte şi: Gică Hagi îi transmite un mesaj lui Ianis şi alege între Messi şi Ronaldo: Când faci asta, ajungi la lucruri pe care nici nu le gândeai

Cristiano Ronaldo, golul 100 pentru naţionala Portugaliei

Cristiano Ronaldo a revenit în echipa naţională a Portugaliei cu gol. Execuţia sa magnifică din meciul cu Suedia a reprezentat golul cu numărul 100 pentru echipa naţională.

La meciul cu numărul 165 pentru lusitani, Ronaldo a marcat golul cu numărul 100 pentru echipa naţională a ţării sale.

A fost un gol senzaţional marcat din lovitură liberă în minutul 45 al partidei cu Suedia, din Liga Naţiunilor.

El a devenit al doilea jucător din istorie care atinge borna celor 100 de goluri marcate, după iranianul Ali Daei (109). Vezi execuţia magistrală a lui Cristiano, mai jos: 

De remarcat că portughezul marchează de 17 ani constant pentru prima reprezentativă. În 2004, anul său de debut pentru Portugalia, Ronaldo marca de 4 ori. În 2016 a reuşit nu mai puţin de 13 dintre goluri, iar în 2019 a punctat de 14 ori! În ultimii patru ani, Cristiano are 45 de goluri pentru naţionala Portugaliei. Niciun alt fotbalist din lume nu are o asemenea cifră în dreptul său!