Gică Hagi îi transmite un mesaj lui Ianis şi alege între Messi şi Ronaldo: Când faci asta, ajungi la lucruri pe care nici nu le gândeai

Gică Hagi a vorbit despre tânăra generaţie de jucători români, din care face parte şi fiul său, Ianis Hagi, şi le-a dat acestora mai multe sfaturi menite să îi ajute în carieră. 

RomaniaTV.net
10 sept. 2020, 15:45
Gică Hagi îi transmite un mesaj lui Ianis şi alege între Messi şi Ronaldo: Când faci asta, ajungi la lucruri pe care nici nu le gândeai

„Regele” nu s-a arătat deranjat, de data aceasta, de criticile la care a fost supus Ianis după meciul naţionalei cu Islanda, considerând că acestea trebuie să întărească jucătorii.

„Nu e îndeajuns talentul, trebuie să aibă ambiţia ca în fiecare să devină mai bun în fiecare zi. Şi al doilea sfat pentru el e că tot ce se scrie, tot ce se zice îl va face pe el mai bun. Nu poate să zică toată lumea numai de bine. Trebuie să vină şi criticile, trebuie să fie şi partea care te trezeşte, te echilibrează. Iar Ianis duce, duce la presiune. El e conştient că duce un nume mare în spate. Dar el trebuie să iubească fotbalul, să joace de plăcere. E un jucător căruia îi place să se antreneze, iar asta e fundamental”, a declarat Gică Hagi pentru „Echipa de 10”.

„Sfatul meu pentru toţi este că trebuie să se dedice unui lucru. Când faci asta, ajungi la instinct, la lucruri incredibile, tehnice, pe care nici măcar nu le gândeai. Antrenamentul te face mai bun, meciul este un test. Iar acolo, jucătorii mari au personalitate şi se distrează. Un sportiv mare se adaptează, asta e cea mai mare calitate a lui.”, a adăugat Gică Hagi.

Fostul decar al naţionalei, considerat de mulţi cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor, a fost rugat să răspundă şi la întrebarea ultimului deceniu din fotbalul mondial:  Messi sau Ronaldo?

„Aş juca sincer cu amândoi în echipă. Sunt fantastici amândoi! Unul are calităti mentale incredibile, altul are calităţi fizice de excepţie”, a răspuns, diplomat, Hagi.

Citeşte şi: Arbitru mort la 46 de ani