Cristiano Ronaldo mănâncă mici cu muștar. Imaginea s-a viralizat imediat. Ce mesaje i-au lăsat românii: „Stai să dea de gust”

Cristiano Ronaldo servește mici cu muștar. În vârstă de 39 de ani, este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din lume, iar pentru a face performanță, are mare grijă de fizicul său.

11 feb. 2024, 13:18
Cristiano Ronaldo mănâncă mici cu muștar. Imaginea s-a viralizat imediat. Ce mesaje i-au lăsat românii: „Stai să dea de gust”
Cristiano Ronaldo servește mici cu muștar

Cristiano Ronaldo servește mici cu muștar. Starul portughez al celor de la Al Nassr mănâncă doar alimente organice, neprocesate, iar deserturi precum prajiturile nu fac parte din alimentația sa niciodată. Sucurile carbogazoase nu au nici ele ce căuta în viața fotbalistului.

Cristiano Ronaldo servește mici cu muștar

Pentru simplul fapt că este obsedat de ceea ce consumă, Cristiano Ronaldo a ajuns să fie și ținta ironiilor pe Internet. Unii cârcotași din România au trucat o poză cu fotbalistul portughez, în care acesta stă la o masă și are în față o farfurie cu trei mici. De asemenea, lângă mititei este așezat și un mic bol cu nelipsitul muștar.

„Doar 3????”, a întrebat un utilizator. În replică, un internaut i-a răspuns cu o explicație plauzibilă: „Îi e frică. Se îngrașă și nu mai poate fugi după minge”. În schimb, un alt utilizator a adăugat: „Stai să dea de gust”.

Citește și: Englezii l-au descoperit pe ”miliardarul român de care n-ai auzit”, mai bogat decât Messi și Ronaldo la un loc

Cine l-a descoperit, de fapt, pe Cristiano Ronaldo

Frederico Tavares Tchabass, președintele FR Fotbal Tenis, a dezvăluit că nu Laszlo Boloni l-a adus pe Cristiano Ronaldo la Sporting Lisabona, ci unul din frații lui, fostul fotbalist Oceano Cruz.

Fratele meu Vincente a jucat la Sparta Rotterdam și a fost vreo 5 ani la naționala olandeză. Cel mai faimos frate este Oceano Cruz. A jucat 11 ani la Sporting, apoi a jucat la Real Sociedad și la Toulouse. A fost 14 ani la lotul national al Portugaliei, 64 de meciuri oficiale și a dat 20 de goluri. A dat și autogol într-un meci cu România, a vrut să-l dezechilibreze pe Lăcătuș și a tras în vinclu!

Oceano l-a descoperit de fapt pe Cristiano Ronaldo, apoi i l-a dus lui Boloni la Sporting Lisabona. Majoritatea oamenilor din Madeira, de unde este Ronaldo, au origini în Insula Capului Verde. Bunicii lui Ronaldo sunt din Capul Verde și așa a venit Ronaldo la o selecție, unde a fost descoperit de fratele meu.

Oceano, care era antrenor la juniori, a selectat atunci 4 jucători, Nani, Ronaldo, Quaresma și încă unul. Și pe cei patru i-a dus la Sporting. Nu s-a dus Boloni în Madeira să-i selecteze, ci au fost aduși de fratele meu”, a spus Frederico Tavares Tchabass,  la podcast-ul Business Philosophy.