Cristiano Ronaldo, prima reacție după ce le-a spus adio celor de la Manchester United: ”Este momentul să încerc o nouă provocare în cariera mea”

După ce Manchester United a anunțat marți seară că i-a spus adio pentru totdeaduna lui Cristiano Ronaldo, reacția fotbalistului nu a întârziat să apară.

22 nov. 2022, 21:45
Cristiano Ronaldo, prima reacție după ce le-a spus adio celor de la Manchester United: ”Este momentul să încerc o nouă provocare în cariera mea”

Reprezentanții clubului  Manchester United au anunțat oficial marți seară că au încheiat pe cale amiabilă raporturile contractuale cu fotbalistul Cristiano Ronaldo.

Citește și OFICIAL: Manchester United și Cristiano Ronaldo au încheiat contractul. Fotbalistul de 37 de ani evoluează la Mondialul din Qatar în calitate de jucător liber

„Cristiano Ronaldo este liber să plece de la Manchester United, în baza unui angajament de comun acord, cu efect imediat.

Clubul îi mulțumește pentru imensa contribuție pe care a avut-o de-a lungul celor două experiențe de pe Old Trafford”, au transmis cei de la Manchester United, pe Twitter.

În urma acestui anunț, reacția lui Cristiano Ronaldo nu s-a lăsat prea mult timp așteptată și după cum ne-a obișnuit, le-a răspuns foștilor săi patroni într-o manieră extrem de elegantă.

„În urma discuțiilor purtate cu oficialii clubului Manchester United, am decis rezilierea contractului pe cale amiabilă, cu efect imediat.

Iubesc Manchester United, iubesc suporterii și asta nu se va schimba niciodată.

Cu toate astea, simt că este momentul potrivit să încerc o nouă provocare în cariera mea.

Le urez mult succes celor de la Manchester United pentru acest sezon și pe viitor.” – a scris Cristiano Ronaldo.

Citește și Cristiano Ronaldo, făcut praf de antrenorul Erik ten Hag: „Nu vrea să accepte că e bătrân! Nu poate performa la nivel înalt. El e principala problemă la echipă”