OFICIAL: Manchester United și Cristiano Ronaldo au încheiat contractul. Fotbalistul de 37 de ani evoluează la Mondialul din Qatar în calitate de jucător liber

Inevitabilul s-a produs: Manchester United și CR7 s-au despărțit, oficial. Informația a fost comunicată pe pagina oficială de Twitter a clubului britanic.

22 nov. 2022, 19:48
OFICIAL: Manchester United și Cristiano Ronaldo au încheiat contractul. Fotbalistul de 37 de ani evoluează la Mondialul din Qatar în calitate de jucător liber

Oficial, CR7 evoluează la Mondialul din Qatar fără echipă. Acum, portughezul se poate concentra pe turneul din Asia, unde ar putea demonstra că nu este un „bătrân expirat”, așa cum a declarat antrenorul de la Manchester United.

„Cristiano Ronaldo este liber să plece de la Manchester United, în baza unui angajament de comun acord, cu efect imediat. 

Clubul îi mulțumește pentru imensa contribuție pe care a avut-o de-a lungul celor două experiențe de pe Old Trafford”, au transmis cei de la Manchester United, pe Twitter.

Superstarul a confirmat despărțirea.

„În urma discuțiilor cu Manchester United, am căzut de acord să încheiem contractul. Iubesc Manchester United și îi iubesc pe suporteri, asta nu se va schimbă niciodată!

Simt că acesta este cel mai bun moment pentru a începe o nouă provocare. Le urez celor de la Manchester United tot binele”, a notat Ronaldo, pe Twitter.

 

Cristiano Ronaldo vs. Erik ten Hag. Războiul declarațiilor

 

Lusitanul a declarat că managerii și antrenorul nu-l tratează cu respect. Mai mult, atacantul i-a acuzat pe cei de la United că prin diverse metode, au încercat să-l provoace pe CR7 să plece încă din sezonul trecut, cel al „revenirii pe Old Trafford”.

„Mă simt trădat! Am simţit că unii oameni nu mă vor aici, nu doar în acest sezon, ci şi în sezonul trecut. Nu am niciun respect pentru Erik ten Hag pentru că nu mă respectă. Dacă nu ai respect pentru mine, nu voi avea nici eu pentru tine”, a declarat Cristiano Ronaldo pentru Piers Morgan.

VEZI AICI declarația completă a lui CR7.

În replică, antrenorul olandez a explicat într-un interviu că are toate motivele pentru a-l ține pe bancă, pe jucătorul portughez, care trage în jos echipa.

„Ronaldo a spus că nu îl respect? Îl respect mereu. Dar ar trebui să știe că el este principala problemă în această echipă, ori de câte ori îl introduc, pierdem un joc (…)”, a declarat, printre altele, olandezul.

VEZI AICI declarația completă a lui ten Hag.