Cristina a murit înecată în Italia sub ochii fetiţei sale de numai trei ani. „Prea devreme ai zburat în Rai!”

O tragedie imensă s-a petrecut în apropiere de Roma, la Lacul Martignano, acolo unde o româncă s-a înecat în fața fetiței și a partenerului ei, Michele. Cristina Bejenariu, în vârstă de 43 de ani, venise la plajă cu fiica ei de trei ani, nepoata de 16 ani și partenerul ei.

07 iul. 2023, 16:55
Cristina a murit înecată în Italia sub ochii fetiţei sale de numai trei ani. „Prea devreme ai zburat în Rai!”
Cristina a murit înecată în Italia sub ochii fetiţei sale de numai trei ani. "Prea devreme ai zburat în Rai!"

Cristina a murit înecată în Italia sub ochii fetiţei sale de numai trei ani. Cei patru au fost la lac pentru a petrece ziua în natură. După ce au mâncat, Cristina și nepoata sa au intrat în apă, dar au început să se simtă rău. Pentru Cristina situația a fost fatală, iar nepoata ei a fost salvată și transportată la spital.

Citeşte şi: Sfârșit cumplit pentru un șofer român de TIR. A murit subit pe stradă, în Italia, în brațele unui prieten. „Credea că e o răceală”

Cristina Bejenaru era extrem de iubită de rude, colegi și prieteni, iar pe profilul ei Facebook se pot citi multe mesaje de condoleanțe deosebit de emoționante, scrie rotalianul.com.

„Dragă Cristina, îmi pare rău, dar cu greu reușesc să înțeleg această viață. Rar am cunoscut în viața mea o persoană atât de altruistă ca tine. Aveai un zâmbet pentru toți, aduceai bună dispoziție în jurul tău, găseai mereu soluții la toate problemele și evitai conflictele.

Am avut onoarea de a lucra alături de tine și de a împărtăși armonia la locul de muncă. Am știut întotdeauna că ai înțeles adevăratul sens al vieții și că apreciezi acest dar, conștientă că totul poate sfârși în orice moment. Ai fost o lucrătoare admirabilă, ai pus mereu dragoste în ceea ce făceai, iar sacrificiile tale și-au arătat roadele.

Îmi pare rău că nu am venit să te vizitez în restaurantul tău, nu am consolidat prietenia noastră, dar viața e așa, fiecare este ocupat cu lucrurile lui, cu familiile și cu propriile obligații.

Ai construit o familie minunată alături de partenerul tău și ați avut o fetiță frumoasă pe nume Sofia, care acum nu o va mai avea pe mama ei alături. Ceea ce simt și trebuie să spun este că îi trimit un îmbrățișare puternică Sofiei și iubitului tău, Michele, care sper că va avea forța să meargă mai departe. E sfâșietor, te iubesc și te voi păstra în inima mea, dragă Cristina, ești o soră pentru mine și vei continua să fii mereu!”, a scris Giuseppe.

Citeşte şi: O româncă din Italia a murit fulgerător din cauza unei boli necruțătoare: „Prea tânără ai părăsit această lume”

„Când anumite știri tragice sosesc pe neașteptate, ca un fulger pe un cer senin, e greu de crezut și nu poți decât să fii șocat și supărat. Cristina Bejenaru, tânără, frumoasă, veselă, însorită, prietenoasă, prea devreme ai zburat în Rai! O ieșire cu familia ta frumoasă și iubitoare s-a transformat într-o tragedie. Aveai o viață înainte pentru a te bucura să-ți faci meseria cu multă pasiune, mereu cu zâmbetul pe buze și atentă la diversele nevoi ale clienților tăi. Oricine a avut plăcerea de a te cunoaște, a simțit că îți era prieten de multă vreme. Odihnește-te în pace, veghind mereu la frumoasa ta prințesă! Te voi purta în gând pentru totdeauna! Ciao, Cristina!”, este mesajul transmi de Tina.

Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită prin autopsie. Se presupune că o posibilă cauză ar putea fi legată de masa consumată înainte de aintra în apă, care ar fi putut provoca o congestie.