Cristina Almășan, plecată la familia iubitului în Turcia, a scăpat ca prin minune de cutremurul devastator. „S-au trezit cu mobila căzând peste ei”

Vloggerița Cristina Almășan a trecut printr-o sperietură uriașă în urma cutremurului uriaș din Turcia, de 7,8 grade pe scara Richter.

06 feb. 2023, 16:10
Cristina Almășan, plecată la familia iubitului în Turcia, a scăpat ca prin minune de cutremurul devastator. „S-au trezit cu mobila căzând peste ei”

Familia iubitului vloggeriței Cristina Almășan locuiește în Turcia și a fost victima seismului puternic. Influencerița s-a întors de acolo cu doar o zi în urmă, dintr-unul dintre orașele în care cutremurul a distrus totul.

Cristina Almășan a mers în Turcia împreună cu soțul și fiica lor, unde au stat câteva zile. Nu i-a venit să creadă s-a întâmplat o asemenea tragedie la doar o zi după ce ai au plecat de acolo. O mare parte din orașul în care a stat Cristina Almășan a fost distrus, clădirile au căzut unul după altul, iar o mulțime de oameni au murit, în timp ce alții se luptă pentru supraviețuire.

Citește și Imagini emoționante cu un copilaș târat de sub dărâmături. Bilanț negru după cutremurul din Turcia

”La mine e puțin mai complicat, practic eu am mers la familia iubitului meu. Am fost șocată să aflu că jumătate din oraș a căzut, dar în același timp mă bucur cumva că toată familia iubitului meu e bine și nu s-a întâmplat nimic grav cu ei. Au fost foarte speriați, s-au trezit cu mobila căzând peste ei în casă. S-au trezit șocați și speriați. Toată lumea e bine”, a spus Cristina Almășan pentru Spynews.ro.

Citește și Cutremur de 7,8 grade în Turcia și Siria. Bilanțul a ajuns la 1.300 de morţi și 5.000 de răniți

Cristina Almășan a mărturisit că a văzut imagini după cutremur primite de la rudele sale din Turcia. Vloggerița a spus că e șocată să vadă efectele majore ale seismului și cum orașul în care a stat cu câteva zile în urmă s-a transformat într-un dezastru.

Cristina Almășan și-a exprimat recunoștința că s-a întors la timp alături de familie în țară, dar a mărturisit că îi pare foarte rău pentru familiile celor care au pierit în urma dezastrului.

”Am văzut că au murit aproximativ 600 de oameni și peste 3000 de răniți. Mie mi-a arătat cumnata mea pe videocall niște imagini super șocante. E foarte trist ce s-a întâmplat. Mă bucur că ne-am întors la timp, mi-aș fi făcut mare griji să fiu acolo împreună cu copilul pentru că am fost împreună cu bebelușa. Nu aș fi vrut să trăiesc asta alături de ea”, a mai spus ea.