Cristina Almășan susține alăptarea în spațiul public: „Încurajez toate mămicile să facă treaba asta”

Cristina Almășan susține alăptarea în spațiul public. Influencerița a devenit pentru prima oară mamă la sfârșitul lunii august și este topită după fetița ei. Tânăra a optat să nască pe cale naturală, în apă.

22 nov. 2022, 12:03
Cristina Almășan susține alăptarea în spațiul public: „Încurajez toate mămicile să facă treaba asta”
Cristina Almășan susține alăptarea în spațiul public

Cristina Almășan susține alăptarea în spațiul public. Chiar dacă a alăptat foarte timp, încurajează femeile să facă asta, cel puțin șase luni de zile, indiferent că se află acasă sau în spațiu public. Influencerița a mai dezvăluit că iubitul ei o ajută destul de mult, ceea ce o bucură foarte tare.

Citește și: Cristina Almaşan rupe tăcerea despre momentul naşterii: „Am crezut că va fi mult mai ușor”

Cristina Almășan susține alăptarea în spațiul public

Cristina este una dintre cele mai urmărite influencerițe din online, însă visul ei era să devină cântăreață. Nu a renunțat complet la această dorință și spune că poate i se ivește ocazia să intre în lumea muzicală.

Sunt de acord cu asta. La urma urmei, toată lumea mănâncă oriunde, oricum. Eu, din păcate, nu alăptez pentru că nu am avut suficient lapte și a fost ceva mai complicat, dar încurajez toate mămicile să facă treaba asta măcar 6 luni de zile.

Cu somnul stau bine pentru că, așa cum ziceam și mai devreme, ne împărțim treburile. Practic, ne trezim de trei ori pe noapte. Fie ne trezim împreună, cineva face lăpticul, cineva îi dă să mănânce, fie facem cu schimbul, eu mă trezesc acum, el următoarea dată și tot așa. Dar e OK, chiar suntem OK. Nu ne deranjează că ne trezim de trei ori pe noapte, cum n-am mai făcut-o până acum.

Mi-ar fi plăcut enorm să fiu cântăreață! Dar timpul nu e pierdut! Poate mâine, poimâine vă treziți cu o piesă de la mine!

Îmi plac întâlnirile cu prietenii și serile de jocuri pe care le organizăm, dar îmi plac și nopțile în care stau cu iubitul meu și ne uităm la filme. Și totuși, cea mai mare pasiune a mea în momentul ăsta e bebelina, cu care ador să petrec timp„, a declarat Cristina Almășan, pentru Viva.ro.