Cristina Bălan, despre drama din viața ei: ,,Eram într-o depresie de nu mă mai mișcam din casă”

Cristina Bălan a intrat în atenția publicului după ce a participat la un concurs muzical, unde a și câștigat. Puțini au știut până atunci cu ce dramă se confruntă artista.

01 nov. 2022, 08:39
Cristina Bălan, despre drama din viața ei: ,,Eram într-o depresie de nu mă mai mișcam din casă”

Cristina Bălan a intrat în atenția publicului după ce a participat la un concurs muzical, unde a și câștigat. Chiar dacă cântăreața este mai mereu cu zâmbetul pe buze, puțini sunt cei care știu că aceasta a trecut prin multe momente dureroase.

Cristina Bălan, despre depresia postnatală: ,,Nu mai voiam să ies, să mă mai uit în oglindă la mine”

Una dintre principalele probleme cu care se confruntă femeile după ce nasc este depresia postnatală. Nici Cristina Bălan nu a fost ferită de acest lucru. Cu toate că acum este bine, în trecut s-a confruntat și ea cu o depresie severă, mărturisind chiar că nu mai avea deloc poftă de viață.

,,Eram într-o depresie de nu mă mai mișcam din casă. Nu mai voiam să ies, să mă mai uit în oglindă la mine. Am fost și obeză. Deja cântarul sărise de 90 și ceva de kg. Mă devalorizasem aproape total. Chiar dacă îți iubești copiii, de aceea se și vorbește de depresia postnatală. În cazul meu a fost vorba de o naștere prematură, traumatizantă nașterea în sine, cu medicul de gardă înjurându-mă, foarte urât. Nu mai aveam poftă de viață, încredere în faptul că aș mai putea să mai cânt vreodată. Mă simțeam într-un hău adânc, pe fundul gropii, nu știam cum să mai fac să ies, să mă mobilizez.”, a declarat Cristina Bălan la o emisiune TV.

Pe lângă toate acestea, cântăreața a fost nevoită să suporte multă răutate din partea celor din jur. Nu de puține ori, aceasta a fost acuzată de cei din jur că a născut copii „defecți”.

„Am fost acuzată că am născut copii și că am împovărat cumva societatea, că oamenii nu au nevoie de așa ceva, că îmi chinui copiii. A durut. Când se spune despre mine nu mă doare atât de tare, cum mă doare când se spune despre copilul meu. Aici este călcâiul lui Ahile al meu. Este foarte dificil. Nu cred că sunt singura care simte așa. Orice părinte care este conectat cu copilul lui și l-a adus pe lume din dragoste și dintr-o chemare firească, simte la fel. Nu poți să rămâi implacabil, când lumea îți atacă copiii sau îți contestă dreptul de a da naștere, de a da viață în forma în care este ea.”, a mărturisit Cristina Bălan, în emisiunea de pe  de pe  YouTube, În Oglindă.

Cântăreața și-a retras copiii de la școală

Cristina Bălan are doi copii cu sindromul Down, motiv pentru care de-a lungul timpului a trebuit să se confrunte cu multe răutăți din partea celor din jur.  Artista a decis anul acesta să își retragă copiii de la școală, cosiderând că nu este un motiv tocmai bun pentru dezvoltarea lor.

„Noi nu am avut noroc cu școala, cu un cadru didactic căruia să îi pese de noi. Să facă un pas dincolo de fișa postului. Noi avem lege, și nu mai pot cu legile astea, că copiii speciali au dreptul la învățământul de masă, dar nimeni nu face nimic pentru ei, de fapt. Nu ai manuale adaptate, nu ai profesori de sprijin,… E ca și cum i-ai spune: «Tu, în căruciorul cu rotile, ai dreptul să urci scările astea, dacă vrei. Este treaba ta! Dar eu nu îți ofer o rampă, tu urcă, eu nu am nimic împotrivă»”, a dezvăluit Cristina Bălan, pentru Fanatik.

Cristina Bălan este însărcinată cu al treilea copil, iar în curând va aduce pe lume o fetiță.

Citește și: Chefi la cuţite 31 octombrie 2022. Chef Sorin Bontea a părăsit nervos platoul de filmare. Omagiu pentru regretatul Nosfe VIDEO

Citește și: Carmen Harra este nașa de cununie a Adrianei Bahmuțeanu și a lui George Restivan. „Eu sunt factorul care i-a conectat”