Cristina Bălan și familia ei, în culmea fericirii! Artista a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, e al treilea copil al său

Cristina Bălan, câștigătoare a show-ului "Vocea României", a născut o fetiță perfect sănătoasă. Este al treilea copil pe care îl are alături de soțul ei, Gabriel.

30 dec. 2022, 19:54
Cristina Bălan și familia ei, în culmea fericirii! Artista a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, e al treilea copil al său

Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel, sunt în culmea fericirii. Cântăreața a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar acum are trei copii.

Familia câștigătoarei de la „Vocea României” este acum completă. Artista spunea, în urmă cu puțin timp, că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei și că își dorea enorm să mai aducă pe lume un copil. A avut ceva emoții fiindcă și-a dorit ca totul să decurgă bine, însă temerile au fost îndepărtate rapid. Cristina a avut o naștere fără complicații, iar ea și fetița ei sunt foarte bine.

Cei doi băieți ai cuplului, Matei și Toma, așteaptă nerăbdători ca mama lor să se întoarcă acasă și să o poată cunoaște și pe surioara lor mai mică.

Cristina Bălan, despre cele mai grele momente din viața ei: „Am fost acuzată că am născut copii defecți și că am împovărat societatea”

Cristina Bălan a devenit mamă în urmă cu zece ani, când i-a adus pe lume pe Matei și Toma. A fost cea mai grea perioadă din viața ei fiindcă cei doi micuți suferă de Sindrom Down.

Citește și Cristina Bălan, despre drama din viața ei: ,,Eram într-o depresie de nu mă mai mișcam din casă”

La o ecografie, când era în 24 de săptămâni, Cristina a aflat că unul dintre gemeni ar putea să se nască cu acest sindrom. Cu toate acestea, cântăreața a decis să ducă sarcina mai departe. Mulți au acuzat-o, de-a lungul timpului, că a făcut acest pas știind că îi va chinui toată viața.

Mulți i-au reproșat Cristinei că a născut „copii defecți” și că a adus un minus societății. Artista nu privește deloc lucrurile așa, spune că decizia pe care a luat-o e cea mai bună din viața ei. Atât ea, cât și soțul ei, sunt extrem de implicați în creșterea celor doi micuți și îi ajută constant să aibă o viață cât mai aproape de normal.

Citește și Cristina Bălan, aproape de momentul naşterii: „Îmi doresc să nasc natural. Prima a fost traumatizantă, mulți medici sunt brutali, le vorbesc urât femeilor”

„Am fost acuzată că am născut copii defecți și că am împovărat societatea, că oamenii nu au nevoie de așa ceva, că îmi chinui copiii. A durut. Când se spune despre mine nu mă doare atât de tare, cum mă doare când se spune despre copilul meu.

Aici este călcâiul lui Ahile al meu. Este foarte dificil. Nu cred că sunt singura care simte așa. Orice părinte care este conectat cu copilul lui și l-a adus pe lume din dragoste și dintr-o chemare firească, simte la fel”, a mai spus cântăreața în emisiunea de pe YouTube „În Oglindă”.