Cristina Bâtlan a dezvăluit cel mai mare secret de la „Imperiul leilor”. Câți bani primesc cei cinci investitori VIDEO

Cristina Bâtlan este una dintre femeile de succes din România. "Musette", afacerea cu genţi şi pantofi, se situează în topul celor mai profitabile business-uri de la noi din țară.

16 apr. 2022, 15:21
Cristina Bâtlan a dezvăluit cel mai mare secret de la „Imperiul leilor”. Câți bani primesc cei cinci investitori VIDEO
Cristina Bâtlan a dezvăluit cel mai mare secret de la "Imperiul leilor". Câți bani primesc cei cinci investitori

Cristina Bâtlan a dezvăluit cel mai mare secret de la „Imperiul leilor”. Emisiunea de la Pro TV a dat impuls multor afaceri aflate la început de drum. Investițiile nu sunt deloc unele mici, așa că mulți se gândesc că și salariul celor cinci „lei” este unul pe măsură.

Cristina Bâtlan a dezvăluit cel mai mare secret de la „Imperiul leilor”. Câți bani primesc cei cinci investitori

Cristina Bâtlan este una dintre „leoaicele” cu ștate vechi în emisiunea de la Pro TV şi a decis să dea o mână de ajutor celor care vor să se impună în lumea afacerilor şi investește sume colosale în business-urile la început de drum şi care prezintă siguranță.

Cristina Bâtlan a divorțat după 26 de ani de căsnicie. Milionara de la „Imperiul Leilor” rupe tăcerea: „M-a minţit, dar am fost la nunta lui!” VIDEO

Afacerista susţine că a investat până acum peste două milioane de euro de-a lungul emisiunii, asta în condiţiile în care nu primeşte niciun ban de la Pro TV! „Dăm toți banii și toată munca. Chiar muncim, am filmat două luni. Nu primim bani, nu avem salariu. Cine să ne plătească? Nu ne plătesc și dăm și bani din buzunar, că noi investim proprii noștri bani. Adică nu ne dă nimeni niciun ban”, a declarat Cristina Bâtlan la podcastul lui Cătălin Măruţă.

Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor are o poveste impresionantă. Medicii nu-i dădeau şanse să trăiască: „Au vrut să-l arunce la gunoi”

@acasalamaruta Întregul podcast pe YouTube: Acasă la Măruță! #acasalamaruta #podcast #cristinabatlan ♬ original sound – Acasa La Maruta