Cristina Belciu, dezvăluiri despre relaţia cu Cristian Boureanu: „Vreau să ajung cât mai repede la altar”

Cristina Belciu, dezvăluiri despre relaţia cu Cristian Boureanu. Bruneta şi-a făcut apariţia în showbiz la brațul lui Cristian Boureanu. De atunci toți ochii au fost ațintiți asupra ei şi mai ales toată lumea este curioasă în ce stadiu se află cu fostul deputat.

27 apr. 2023, 14:20
Cristina Belciu, dezvăluiri despre relaţia cu Cristian Boureanu: „Vreau să ajung cât mai repede la altar”
Cristina Belciu, dezvăluiri despre relaţia cu Cristian Boureanu

Cristina Belciu, dezvăluiri despre relaţia cu Cristian Boureanu. După ce o perioadă a ales să păstreze tăcerea, acum focoasa brunetă a vorbit despre schimbările care au avut loc în viața ei, dar şi despre fostul ei iubit, cu care spune că a rămas bună prietenă.

Citeşte şi: Cristina Belciu face dezvăluiri. Ce spune despre infidelitate: „Aş putea ierta înşelatul”

Cristina Belciu, dezvăluiri despre relaţia cu Cristian Boureanu

Eu și Cristian Boureanu avem o relație foarte strânsă, este persoana pe care mă pot baza, și invers. El se poate baza pe mine. Suntem prieteni buni. Sunt într-o perioadă care mă ajută să mă cunosc, să mă regăsesc.

Vreau relație, dar sunt atentă. În viața oricărei femei există bărbați care o curtează. Veți afla despre ce este vorba când va fi momentul.

Momentan sunt singură. Nu știu dacă nu am noroc în dragoste, dar cred că norocul este creat și de către noi.

Eu am lucrat foarte mult cu mine, să devin cea mai bună variantă a mea. Cred că dacă eu mă iubesc pe mine, atrag persoana potrivită în viața mea. Acum sunt în așteptarea acelui moment perfect. Eu m-am îmbunătățit și mi-au crescut standardele.

Cristian Boureanu a ridicat ștacheta pentru mine. A însemnat mult pentru mine. Am avut amândoi de învățat unul de la celălalt. Este un bărbat foarte deștept, m-a ajutat mult”, a spus Cristina Belciu, pentru Fanatik.ro.

Cristina Belciu: „Vreau să ajung cât mai repede la altar”

Cristina Belciu știe exact ce vrea de la viitoarea relație şi anume un bărbat care să îndeplinească toate cele cinci elemente esențiale într-o relaţie, alături de care să ajungă în faţa altarului.

Vreau să ajung cât mai repede la altar, pentru mine familia este foarte importantă, am o relație bună cu părinții mei și văzând la ei această legătură foarte strânsă, evident că și pentru mine căsătoria este un lucru pe care mi-l doresc și la care visez de mică.

Eu ştiu ce vreau de la viaţă. Îmi doresc un bărbat care să se respecte pe sine, iar asta înseamnă că am multe pretenții și de la mine, totodată. Acest respect către propria persoană necesită un cumul de caracteristici, educație, o anumită formare care automat înseamnă un standard înalt.

În ziua de astăzi sunt din ce în ce mai mulți bărbați delăsători care au impresia că odată ce au cucerit o femeie, aceasta va rămâne acolo orice s-ar întâmpla. Am standarde înalte și caut ca partenerul meu să aibă inteligență, respect, înțelegere, înțelepciune și echilibru. Cei cinci pioni pentru o relație perfectă”, mai dezvăluie Cristina.