Cristian Boureanu şi-a tras iubită model! Cine este şi cu ce se ocupă Cristina Belciu, noua parteneră a fostului politician FOTO

Cristian Boureanu și-a refăcut viața sentimentală după despărțirea de fosta sa logodnică, Laura Dincă, alături de cvare a stat şase ani. Aleasa fostului politician este Cristina Belciu, actriță, fotomodel, blogger și influencer!

04 feb. 2022, 20:49

Cristian Boureanu şi-a tras iubită model! Cristina Belciu și Cristian Boureanu sunt împreună de aproape trei luni și, relația deși este la început, cei doi petrec aproape tot timpul împreună!

Cristian Boureanu şi-a tras iubită model! Cine este şi cum arată Cristina Belciu, noua parteneră a fostului politician

Actriță, model, blogger și influencer, Cristina Belciu are o mulțime de urmăritori pe Instagram și a apărut chiar și pe coperta unei coperte fashion din Italia, fiind comparată cu Monica Belucci!

Laura Dincă suferă după despărţirea de Cristian Boureanu: „Stătea de doi ani cu rochia de mireasă în dulap”

Cei doi au acceptat să vorbească în exclusivitate pentru VIVA! despre relația lor. „Lumea nu știe nimic, pentru că noi asta ne-am dorit, sa păstram totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amandoi am tânjit. Se lovește în noi cu prejudecați ce ar putea sa doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge. Atât eu, cât si Cristian, ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza”, a declarat Cristina Belciu.

Cristian Boureanu, poreclit „deputatul Playboy”, a fost dat afară dintr-un restaurant: „Eu sunt ciorbar de felul meu”

Cristina Belciu și Cristian Boureanu s-au cunoscut pe 1 decembrie 2021, la un restaurant select de pe Șoseaua Nordului, și se pare că a fost dragoste la prima vedere. De atunci, cei doi sunt de nedespărțit. Anterior, fostul politician s-a iubit şase ani cu Laura Dincă.