Cristina Cepraga joacă rolul principal în filmul italian „L’ultima foglia”

Actriţa Cristina Cepragaare unul din rolurile feminine principale în L’ultima foglia / The Last Leaf, de debut al regizorului italian Leonardo Frosina. Pelicula este drama a unui cuplu de italieni din Roma a căror relaţie de iubire se deteriorează aproape inevitabil.

RomaniaTV.net
30 mai 2013, 10:17
Cristina Cepraga joacă rolul principal în filmul italian „L’ultima foglia”

Cristina Cepraga joacă rolul Elei, despre care ne spune că este “o tânără barmaniţă româncă ce lucrează la periferia Romei (oraş descris foarte interesant de regizor) ca să îşi câștige existenţa. Visul ei este ca, într-o bună zi, să se întoarcă în România şi să îşi deschidă micul ei băruleţ cu mașină de cafea italiană”.

În Italia, premiera a avut loc la începutul lunii aprilie. Filmul deja are trei premii: “Cea mai bună actriţă”, pentru Giorgia Cardaci la Festivalul Filmului Independent de la Roma (RIFF)şi la Film Spray Festival în Florenţa. Tot la acesta din urmă, directorul de imagine al filmului, Sandro Magliano, a obţinut premiul pentru “Cea mai bună imagine”.

Recent, L’ultima fogliaa fost inclus în selecţia pentru OFF Plus Camera, Festivalul de Film Independent din Cracovia, care s-a desfăşurat luna trecută, la secţiunea “Noul cinema italian”.

Producătorii filmului intenţionează să programeze în curând o proiecţie a filmului şi la Bucureşti.