Cristina Ciobănașu a suferit o pierdere uriașă. Artista este devastată: „Încercam să mă îmbărbătez. Să nu o las să vadă și să simtă toată suferința și durerea mea”

Cristina Ciobănașu primește lovitură după lovitură. După despărțirea de Vlad Gherman care a afectat-o teribil, celebra artistă a suferit și o pierdere extrem de dureroasă.

11 aug. 2023, 12:59
Cristina Ciobănașu a suferit o pierdere uriașă. Artista este devastată: „Încercam să mă îmbărbătez. Să nu o las să vadă și să simtă toată suferința și durerea mea”
Cristina Ciobănașu a suferit o pierdere uriașă. Artista este devastată: „Încercam să mă îmbărbătez. Să nu o las să vadă și să simtă toată suferința și durerea mea”

Cristina Ciobănașu, în vârstă de 26 de ani, este o actriță apreciată de publicul larg, făcându-și debutul pe micile ecrane încă din anul 2008, când a obținut un rol în comedia „Îngerașii”. Pe parcursul anilor, viața ei a fost expusă publicului, inclusiv detaliile despre relațiile sale și provocările prin care a trecut au fost în lumina reflectoarelor. Despărțirea Cristinei Ciobănașu de Vlad Gherman, cu care a avut o relație timp de 10 ani, a avut un impact puternic asupra ei, la fel ca și pierderea pe care a suferit-o cu un an în urmă. În acel moment, a trebuit să-și ia adio de la un prieten care nu poate fi înlocuit – pisica sa.

Citește și: Cum se menţine în formă Cristina Ciobănaşu. La ce alimente a renunţat pentru a-şi menţine silueta

Cristina Ciobănașu a câștigat afecțiunea românilor încă de la o vârstă fragedă. Nu doar că a fost parte din formația LaLa Band, dar a și jucat în serialul „Pariu cu Viața”, difuzat pe Pro TV. De când a ajuns în București, ea nu a fost niciodată singură, având alături o prietenă necuvântătoare, Prințesa, pisica ei, care a fost alături de ea încă din copilărie.

Anul precedent a adus noi încercări în viața ei, odată cu despărțirea de partenerul său, Vlad Gherman. Cei doi au petrecut 10 ani împreună, iar separarea a avut loc în 2021. La vârsta de 26 de ani, Cristina Ciobănașu a suferit și pierderea unui membru al familiei în 2022 – pisica sa, Prințesa. Această prietenă neînlocuibilă a fost alături de ea încă de când era tânără, fiind un sprijin deosebit, mai ales când actrița s-a mutat în București. Din păcate, Prințesa era afectată de o afecțiune gravă, o formațiune în cutia toracică, ceea ce a pus presiune pe inima ei și a redus capacitatea ei pulmonară.

„Mi-a fost foarte greu să mă adun să vorbesc un pic despre ce s-a întâmplat azi-noapte. Nici acum nu sunt extraordinar, dar am vrut să vă mulțumesc pentru toate gândurile și mesajele pe care mi le-ați transmis. Ideea e că știam că Prințesa este grav bolnavă de vreo jumătate de an. I-am făcut un control cardiologic în urma căruia am aflat că avea o formațiune în cutia toracică.  Formațiune care îi apăsa pe inimioară și care îi afecta capacitatea pulmonară”, mărturisea Cristina, atunci.

Investigațiile nu au mers mai departe. În ultimele clipe de viață ale Prințesei, Cristina Ciobănașu i-a fost alături.

„Nu am putut să merg mai departe cu investigațiile, pentru că, și dacă făceam asta, și am fi găsit împreună cu doctorii un tratament care să i se potrivească, ar fi fost extrem de chinuitor pentru ea. Și șansele ca tratamentul să dea rezultate ar fi fost foarte mici. Deși știam că urmează toate lucrurile astea și știam că o să se întâmple, când o vedeam că e din ce în ce mai slăbită încercam să mă îmbărbătez. Să nu o las să vadă și să simtă toată suferința și durerea mea. Am încercat să o mângâi și să îi dau toată dragostea de care a avut nevoie. Mă bucur foarte mult că am fost lângă ea când s-a dus și că nu a fost singură și că e bine acolo unde e acum”, a spus Cristina Ciobănașu pe Instagram, la momentul acela.

Citește și: De ce s-a retras Cristina Ciobănașu din lumina reflectoarelor. Ce se întâmplă cu actrița din „Adela”