De ce s-a retras Cristina Ciobănașu din lumina reflectoarelor. Ce se întâmplă cu actrița din „Adela”

Cristina Ciobănașu, vedeta din „Lala Band" și „Adela", a dezvăluit de ce nu mai apare în seriale TV. Actrița a precizat că acum are alte planuri. 

06 iun. 2023, 19:53
De ce s-a retras Cristina Ciobănașu din lumina reflectoarelor. Ce se întâmplă cu actrița din „Adela”

În ceea ce privește cariera de pe micile ecrane, Cristina Ciobănașu (26 de ani) are nevoie de o pauză, a mărturisit tânăra artistă.

Acum, Cristina Ciobănașu vrea să se concentreze pe studii. Tânăra e studentă la master, la Actorie, la Sibiu.

„Da. Sunt în examene pentru anul întâi de master, la Actorie. M-am înscris la Sibiu și, săptămâna viitoare, o să fiu la foc încins, așa…”, a dezvăluit tânăra actriță pentru Click.ro.

Cristina Ciobănașu își dorește să mai joace în seriale, dar nu acum.

„Îmi doresc mult să mai fac parte dintr-un proiect, dar, deocamdată, mă bucur de pauză și mă bucur de libertatea pe care o am, să îmi fac singură programul.

După cum bine știți, într-un proiect atât de mare, trebuie să stai în standby. Să-ți eliberezi tot programul și toate celelalte dorințe. Să le lași pe ultimul loc, pentru că trebuie să te dedici cu adevărat”, a mai dezvăluit Cristina Ciobănașu pentru sursa citată.

Cristina Ciobănașu, gata de vacanță

În curând, actrița va pleca în vacanță alături de iubit, Alexandru Mureșan. Ei vor merge la un concert al trupei Rammstein, la Lisabona, Portugalia.

„O să plecăm. Nu știu exact, acum, unde o să mai plecăm, dar știu sigur că o să mergem la Lisabona, la un concert Rammstein”, a explicat Cristina Ciobănașu.

De-a lungul timpului, Ciobănașu a participat la emisiunea „Dansez pentru tine” și a jucat în seriale precum „Iubire și onoare”, „Pariu cu viața”, „Fructul oprit”, „Sacrificiul” și „Adela„.

Cristina Ciobănașu s-a născut la Vorona, Botoșani. Pasionată de mică de domeniul artistic, ea știe să cânte la nai, fluier, caval, vioară, chitară și ocarină.