Cum se menţine în formă Cristina Ciobănaşu. La ce alimente a renunţat pentru a-şi menţine silueta

Cristina Ciobănașu, una dintre cele mai iubite vedete de la noi, și-a schimbat stilul alimentar pentru a se menține în formă. De altfel, în trecut, actrița avea câteva kilograme în plus, de care a scăpat în urma unei diete destul de lejere.

01 aug. 2023, 16:34
Cum se menţine în formă Cristina Ciobănaşu. La ce alimente a renunţat pentru a-şi menţine silueta
Cum se menţine în formă Cristina Ciobănaşu. La ce alimente a renunţat pentru a-şi menţine silueta

Cum se menţine în formă Cristina Ciobănaşu. Actriţa a dezvăluit că face mișcare regulat și este atentă la ceea ce mănâncă, iar vara renunță la anumite alimente. În plus, încearcă, pe cât posibil, să evite pâinea și dulciurile. Vedeta consideră că încă este tânără și are un metabolism bun, dar știe că nu poate face excese.

„Teoretic, încerc să mă abțin de la dulciuri, de la pâine. Cred că vârsta mă ajută deocamdată. Deja am început să simt celulita de care nu mai scap atât de ușor. Am făcut un colăcel la burtică. Mă îmbrac în așa fel încât să nu se vadă, dar el există, și eu știu că e acolo. Am început să simt și eu efectele înaintării în vârstă. Nu m-am panicat încă, dar mă gândesc de două ori când vreau să mănânc o felie de pâine cu vinete”, a declarat Cristina Ciobănaşu pentru Unica.

Citeşte şi: Dana Budeanu, imagini incendiare în costum de baie la 44 de ani. Cum s-a afişat la plajă în vacanţa din Franţa FOTO

„În rest, nu mai mănânc atât de multă carne în ultima vreme, pentru că nu mă mai simt atât de bine după ce o consum. Nu e ceva ce îmi impun, dar cel puțin vara mă simt foarte greoaie și atunci încerc să evit mâncatul cărnii. Acum depinde și de cum e gătită. Dacă e făcută tochitură, normal că e mai grea”, a mai spus Cristina Ciobănașu.

Citeşte şi: Momente dificile pentru Dana Rogoz. „Ne-am luat la revedere pentru totdeauna”

Cristina Ciobănașu a mai dezvăluit că nu dă foarte mulți bani pe accesorii şi că preferă să cumpere mai rar anumite lucruri, dar să fie mai calitative: „Nu pot să zic că dau mulți bani pe accesorii, am și alte cheltuieli în viața asta. Recunosc că pun bani deoparte și prefer să îmi cumpăr mai rar un  lucru mai scump și mai bun, decât să cumpăr la nimereală, în fiecare lună, câteva perechi de pantofi. Nu am pasiunea asta”.