Cristina Ciobănașu, imagine de colecție cu părinții biologici. Actrița a avut parte de o reuniune emoționantă cu familia ei: „M-am bucurat enorm că ne-a vizitat și tata”

Cristina Ciobănașu a mers în weekend la Botoșani, unde și-a revăzut părinții biologici și au petrecut împreună sărbătoarea Sfinților Constantin și Elena.

25 mai 2023, 09:24

Cristina Ciobănașu este cunoscută de publicul larg, fiind una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi. Cu toate astea, începutul carierei sale nu au fost deloc unul ușor. Actrița a fost remarcată de Ruxandra Ion, după ce a participat la emisiunea „Dansez pentru tine”, în 2008, familia ei având puține posibilități materiale. Atunci, pentru ea au dansat Alex Velea și Cristina Stoicescu.

Avea doar 11 ani la acea vreme și își dorea foarte mult să studieze la o școală de muzică din București, pentru a-i ajuta pe părinții ei pe viitor. Ruxandra Ion, numită „mama telenovelelor”, a îndrăgit-o de la bun început și i-a remarcat talentul actoricesc. Producătoarea a decis să o adopte și să o facă parte din familia ei, lucru care i-a schimbat complet viața.

Citește și: Dani Oțil și Cristina Ciobănașu, la cuțite? Replica acidă a prezentatorului către actriță: „O fac din respect pentru meseria mea”

Cu toate astea, chiar dacă acum își permite lucruri la care înainte doar visa, nu a uitat de familia ei biologică. Cu ocazia zilei de Sfinții Constantin și Elena, Cristina Ciobănașu și iubitul ei, Alexandru, au mers la Botoșani, la părinții ei, mai ales că mama sa era sărbătorita zilei. Și pe fratele ei natural îl cheamă Constantin, având astfel încă un motiv de sărbătoare.

Actrița a postat și câteva imagini în mediul online, iar zâmbetele nu au lipsit de pe fața lor.

„Numai sărbătoriți la noi în familie, așa că am petrecut timp de calitate împreună weekendul ăsta, dacă tot ne-am reunit cu această ocazie. Am avut în agenda celebrărilor o doamnă (chiar pe mama), pentru că da, este o Elena veritabilă. Și am avut și un Constantin (al doilea prenume al lui Tudor), ca să fie totul ca la carte”, a scris Cristina Ciobănașu pe rețelele sociale.

Citește și: Vlad Gherman, mai sincer ca oricând. Ce l-a ajutat să treacă peste despărțirea de Cristina Ciobănașu: „Am problemele mele, fricile mele”

Alături de Cristina, iubitul ei, fratele său și mama biologică a fost și tatăl actriței. Aceasta s-a bucurat enorm de prezența sa.

„Ah, și ca să fie totul complet, m-am bucurat enorm că ne-a vizitat și tata, iar echipa a fost în formulă completă. La mulți ani, dragilor! Vă iubim tare mult”, a mai spus ea.