Dani Oțil și Cristina Ciobănașu, la cuțite? Replica acidă a prezentatorului către actriță: „O fac din respect pentru meseria mea”

Dani Oțil și Cristina Ciobănașu, la cuțite? Recent, matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani a fost invitat în emisiunea prezentată de Cristina Ciobănașu, Andreea Ibacka și Vlad Gherman, unde a făcut o serie de dezvăluiri legate de munca în televiziune și i-a dat actriței o reaplică neașteptată.

24 apr. 2023, 10:46
Dani Oțil și Cristina Ciobănașu, la cuțite? Replica acidă a prezentatorului către actriță: „O fac din respect pentru meseria mea”
Dani Oțil și Cristina Ciobănașu, la cuțite?

Dani Oțil și Cristina Ciobănașu, la cuțite? Prezentatorul de la Antena 1 a povestit cum a rămas alături de trust ani la rând, emisiunea sa prezentată alături de Răzvan Simion fiind printre cele mai longevive de acest tip. „Neatza cu Răzvan și Dani”. Chiar dacă mai există neînțelegeri între el și colegii lui, cea mai mare parte a timpului au o colaborare frumoasă și armonioasă.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, în depresie. Soția lui Dani Oțil s-a destăinuit abia acum: „Plângeam când nu mă vedea nimeni. M-am crezut puternică și nu am spus nimănui”

Dani Oțil și Cristina Ciobănașu, la cuțite?

Prezentatorul TV a oferit și un exemplu, atunci când trebuie să realizeze o rubrică alături de un invitat care nu vine cu informații interesante, ceea ce îl poate face să se simtă inconfortabil. Cu toate acestea, el încearcă mereu să-și depășească limitele și să ofere publicului cele mai bune momente. Atunci, Dani Oțil a făcut o remarcă și la adresa actriței, în spirit de glumă, când la un moment dat, ea ar fi simțit că nu i-a captat atenția.

Eu nu am schimbat foarte multe locuri de muncă, fac asta de la 16-17 ani. E locul unde îmi place să fiu. Mai râdem, mai glumim, nu înseamnă că în fiecare zi mă duc și mă pup cu Răzvan sau cu colegii mei. Și noi ne mai certăm, ne mai înjurăm, avem păreri diferite, dar într-o săptămână eu zic că din cinci zile în patru suntem ok.

Din respect pentru meseria mea, oricât de plăcut sau neplăcut e omul de pe canapea, din fața mea, și aici nu te-am trecut pe tine la neplăcut (n. red către Cristina Ciobănașu), chiar dacă zici că nu mi-ai captat atenția, îmi fac treaba în minutele alea.

Încerc să scot maximul din bucata aia și atenție, în televiziune maximul, să înțeleagă oamenii de acasă, nu tot timpul înseamnă să ne distrăm, să ne hăhăim sau să ne placă. S-ar putea ca în minutele alea patru să trebuiască să vorbim despre cel mai plictisitor episod dintr-un serial”, a declarat Dani Oțil.