Cristina Cioran, primele declaraţii după ce a născut prematur: „Am avut o toxiinfecție alimentară”

Cristina Cioran a făcut primele declaraţii după ce a născut prematur. La aproape 44 de ani, actriţa a născut prematur o fetiţă. Travaliul i-a fost provocat de o toxiinfecţie alimentară, potrivit spuselor sale.

21 iul. 2021, 11:02
Cristina Cioran, primele declaraţii după ce a născut prematur: „Am avut o toxiinfecție alimentară”
Cristina Cioran, primele declaraţii după ce a născut prematur

Cristina Cioran, primele declaraţii după ce a născut prematur. Deşi mai avea două luni până la termen, atât ea, cât și fiica ei, Ema, sunt în afara oricărui pericol la acest moment, însă vor mai rămâne în spital, micuța fiind la incubator.

De asemenea, aceasta a spus că Alex Dobrescu, logodnicul ei, nu poate intra în spital din cauza restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de coronavirus.

Citeşte şi: O nouă despărțire în showbiz. Cristina Cioran și Traian Văduva și-au spus adio după 10 ani de relație

Cristina Cioran, primele declaraţii după ce a născut prematur

Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut.

Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen.

Am văzut-o azi dimineață, e bine, răspunde la stimuli, respiră singură. Nu știu cât voi mai rămâne în spital, în funcție de starea copilului, de la zi la zi. Oricum azi mai rămân. Aici sunt liniștită că au doctorii grijă de ea.

Trebuie să mai stea în incubator câteva zile, pânâ când începe să mănânce singurică. Iubitul meu nu poate să intre în spital, spitalul e carantinat. Nu e singurul caz. E plin aici de copii născuți prematur, a declarat Cristina Cioran, la Vorbește lumea, de la Pro TV.

Cristina Cioran a anunţat naşterea fetiţei în lacrimi

Actriţa

a recunoscut, printre lacrimi, că naşterea prematură a micuţei a îngrozit-o şi i-a creat o stare „deplorabilă”.

Hai că mi-am mai revenit. Vreau să vă spun că eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa e bine, respiră singurică, ceea ce e super. Abia aștept să o văd. Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă și adevărul e că ultimul an din viața mea e foarte neașteptat”, a spus Cristina Cioran într-un story pe instagram.