Cristina Cioran a născut prematur și e într-o stare „deplorabilă”: ”Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”

Cristina Cioran a născut prematur. Micuţa, care ar fi trebuit să vină pe lume în septembrie, s-a grăbit şi şi-a surprins mămica.

19 iul. 2021, 10:17
Cristina Cioran a născut prematur și e într-o stare „deplorabilă”: ”Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”

Cristina Cioran (43 de ani) a născut prematur, la şapte luni. Proaspăta mămică este, însă, speriată şi se teme pentru sănătatea micuţei Ema, motiv pentru care, cu lacrimi în ochi, a făcut apel la oameni să îi fie alături cu rugăciuni. Vedeta se roagă ca micuţa să nu aibă probleme şi să treacă cu bine peste provocări.

Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, a transmis Cristina Cioran.

Cristina Cioran a anunţat naşterea fetiţei în lacrimi

Actriţa a recunoscut, printre lacrimi, că naşterea prematură a micuţei a îngrozit-o şi i-a creat o stare „deplorabilă”.

Citeste si Prima reacţie a Pro TV după ce Florin Călinescu şi-a anunţat demisia: „Este perioada negocierilor”

Hai că mi-am mai revenit. Vreau să vă spun că eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa e bine, respiră singurică, ceea ce e super. Abia aștept să o văd. 
Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă și adevărul e că ultimul an din viața mea e foarte neașteptat„, a spus Cristina Cioran într-un story pe instagram.

Cristina Cioran, sarcină cu probleme

Cristina Cioran a descoperit că are un fibrom uterin, motiv pentru care medicul îi recomandase să îi facă cezariană. Cu câteva săptămâni înainte de a naşte, Cristina a dezvăluit faptul că perioada de sarcină a făcut-o foarte irascibilă.

Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului. Mă simt ca un butoiaș care se rostogolește. Mi s-au umflat și picioarele de câteva zile. Mi-am făcut toate poftele de la care mă abțineam. O să mă abțin după de la mâncare. Până acum totul evoluează perfect, totul e în parametri. Am fost și la mare. Noul Năvodari e superb, am stat și la soare”, a mărturisit Cristina Cioran într-o emisiune TV.

Citeste si Ce maşini conduc cei mai apreciaţi manelişti din România. Noua generaţie vine puternic din spate: Tzancă Uraganu şi Rafaelo, la concurenţă cu Adi Minune şi Florin Salam