Prima reacţie a Pro TV după ce Florin Călinescu şi-a anunţat demisia: „Este perioada negocierilor”

Anunţul demisiei lui Florin Călinescu de la Pro TV a surprins pe toată lumea. Fostul jurat de la Românii au talent a anunţat sec că renunţă la colaborarea cu postul TV fără a explica şi de ce o face. Se speculează că ar fi vorba despre o situație delicată între prezentatorul TV și managerul Pro TV.

19 iul. 2021, 09:24
Prima reacţie a Pro TV după ce Florin Călinescu şi-a anunţat demisia: „Este perioada negocierilor”

Prima reacţie a Pro TV după ce Florin Călinescu şi-a anunţat demisia. „Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaborarea cu actualul management al ProTV. Deci, și la Românii au talent. Detalii, mai încolo”, a anunţat Călinescu pe pagina sa de Facebook.

La scurt timp, a venit şi prima reacţie a Pro TV. Reprezentanţii postului au declarat, pentru click.ro, că este perioada negocierilor pentru membrii juriului show-ului Românii au talent.

Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România„, au  precizat reprezentanţii Pro TV pentru sursa citată.

Mesaje de regret, pe Facebook, după anunţul demisiei

La scurt timp după ce Florin Călinescu a anunţat că pleacă de la postul din Pache Protopopescu, pe Facebook au început să curgă mesajele fanilor, care îşi exprimau regretul pentru dispariţia de pe sticlă a actorului.

Citeste si Ce maşini conduc cei mai apreciaţi manelişti din România. Noua generaţie vine puternic din spate: Tzancă Uraganu şi Rafaelo, la concurenţă cu Adi Minune şi Florin Salam

MAESTRE FLORIN CĂLINESCU o veste tristă pentru noi admiratorii și susținătorii tăi!! Îți mulțumim pentru toată activitatea și cariera de succes și indiferent de motive îți respectăm decizia. Sănătate multă și realizări nenumărate din toate punctele de vedere!!!”, a scris un admirator pe pagina sa de socializare.

Chiar ma bucur pentru decizia luata! Nu va e locul acolo, ci undeva mult mai sus! Pro tv ul a luat-o razna complet, nu stiu cum de il mai tin pe Maruta cu figurile lui ca nici audienta nu mai are.Nici nu ma mira la cat tupeu a prins si nesimtire!”, a scris un alt internaut.

Îmi pare rău să aud, după cât de succint este anunțul de despărțire se pare ca sunt probleme serioase. Este pierderea Pro TV plecarea d-voastră, d-nle Călinescu. Va urez mult succes și multe împliniri”

„Maestre, sunteti prea Mare pt atatea minti mici de acolo…astept cu nerabdare sa va regasesc intr un format de show care sa va recunosca valoarea!sanatate si respect!”.

Florin Călinescu, din 2015, în juriu la “Românii au talent”

În octombrie 2015, Pro TV anunța o mutare-bombă în cadrul show-ului “Românii au talent”. Florin Călinescu îi lua locul, la masa juriului, lui Constantin Cotimanis.

Am dat concurs și, dintre mai mulți concurenți, m-am mirat și eu că am avut această ocazie. Talentul meu este să vorbesc oamenilor. Mi-a fost dor de oamenii cărora mă adresam. Ma întrebau pe stradă ce fac și când revin. Românii au mai mult talent decât alte popoare. Nu am putut să refuz invitația„, mărturisea Florin Călinescu, la vremea respectivă. Numele lui Florin Călinescu este legat de show-uri uriașe, precum „Ora șapte, bună dimineața” (1996), „Chestiunea zilei’ (1996-2000), „Procesul etapei” (2003).

Citeste si Decizie radicală! Actriţa Carmen Tănase a părăsit Capitala fără să se uite în urmă: ”Am vrut să scap de mizerie”