Cristina Cioran îl desființează pe Alex Dobrescu, după ce a spus că vrea să o crească singur pe fiica lor: „Să stea între cioburile lor”

Cristina Cioran a comentat declarațiile făcute de Alex Dobrescu, care a spus public că vrea să o crească singur pe fiica lor, Ema.

18 apr. 2024, 12:50
Cristina Cioran îl desființează pe Alex Dobrescu, după ce a spus că vrea să o crească singur pe fiica lor: „Să stea între cioburile lor”

Scandalul dintre Alex Dobrescu și Cristina Cioran este departe de a se încheia. Designerul a fost ridicat de oamenii legii din preajma locuinței ei, după ce acesta a încălcat un ordin de protecție de care nici măcar nu știa.

Cei doi s-au întâlnit, la început de săptămână, în sala de judecată, unde Cristina Cioran a cerut prelungirea măsurii, dar nu a obținut ce și-a dorit. În plus, Alex Dobrescu a spus, la ieșirea din sala de judecată, că ar vrea să o crească singur pe fiica lor.

Citește și Dorian Popa a dat cărțile pe față! Artistul a fost întrebat dacă a înșelat-o pe fosta iubită, Babs. ”Am greșit”

Cristina Cioran a venit și ea cu o reacție și a spus că fostul partener nu are ce condiții să-i ofere micuței.

„Fetița vrea să o ia el un an, să o țină el, că el o crește mai bine(…). Să stea ea acolo între cioburile lor, între mesele lor întinse și farfurii(…) Este un copil atât de mic și atât de vulnerabil.(…) E un copil, copiii au nevoie de mamă când sunt foarte mici.(…) Acolo sunt petreceri. Aia nu este o casă în care poate crește un copil. Se face o anchetă socială, într-adevăr, la mine, la el. Dar el nu are forme legale undeva, el nu are casă, el nu are venituri, afacerile nu există. Despre ce vorbim?”, a declarat Cristina Cioran, în cadrul unei emisiuni TV.

Alex Dobrescu a mărturisit de curând că și-a refăcut viața personală și că îi merge foarte bine pe plan amoros.

„Sunt bine. Mama mi-a trimis de acolo, de Sus, din Cer, o iubită foarte frumoasă de care sunt tare îndrăgostit. Este mai tânără decât mine cu 14 ani și îmi place de ea tare de tot. Este înaltă, este slabă, are tot ce îi trebuie. Am cunoscut-o printr-un prieten comun, el mi-a prezentat-o. Pot zice că am trecut de la pensia lui Cioran la alocația actualei iubite. Momentan nu ne-am mutat împreună, nu mai fac greșeala asta să mă grăbesc. Ne vedem la hotel momentan. Atât”, a declarat Alex Dobrescu pentru Click!.

Citește și Ce planuri are David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, după ce a ieșit din depresie. ”O să încerc să dau ce este mai bun”