Cristina Cioran, mesaj tranșant la adresa fostului iubit, după cearta din mijlocul străzii: ”Despărțirea este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”

Cristina Cioran a trecut printr-un moment foarte dificil în ultimul timp, după ce s-a despărțit de iubitul ei. Știm bine că o despărțire nu e deloc ușoară, însă viața trebuie să meargă mai departe, mai ales că aceasta are un copil de crescut.

15 dec. 2022, 12:06
Cristina Cioran, mesaj tranșant la adresa fostului iubit, după cearta din mijlocul străzii: ”Despărțirea este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”

Cristina Cioran nu-i poartă dușmănie celui care i-a fost iubit, însă spune că în acest moment își dorește să fie singură. E lesne de înțeles că rănile nu s-au vindecat, iar pentru acest lucru este nevoie de timp.

Cristina Cioran, mesaj tranșant la adresa fostului iubit: ”Despărțirea este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar lumea încearcă să fie cât mai bună și să facă pace cu cei din jur. Acest lucru nu se aplică și în cazul Cristinei care nu își dorește să se împace cu fostul iubit. Aceasra va petrece sărbătorile cu fiica și cu mama sa.

”Cu siguranță voi fi cu mama și cu Ema. Acum nu știm dacă vom fi aici, în București, sau în Constanța. Oricum nu în altă țară. Adică vom rămâne în România, din păcate, deși aveam planuri să plecăm în străinătate. Nu putem pleca pentru că nu avem acte pe copil”, a povestitt aceasta pentru Cancan.

Citește și : Simona Gherghe aruncă bomba! Prezentatoarea tv a făcut anunțul care i-a întristat pe fani: „Dacă nu zici ca ei, te dau afară”

Mai mult, aceasta a lăst să se înțeleagă că fostul iubit nu ar dori ca fiica lor să plece cu ea în afara țării.

”Nu acceptă plecarea. Știi cum e că atunci când închei o relație, de cele mai multe ori, cel care s-a simțit rănit mai ține un mic cârlig. Poate vrea să mă rog de el. Nici el nu vrea, nici eu nu vreau. Despărțirea asta a fost cel mai bun lucru care ni s-a întâmplat”, a povestit aceasta.

Citește și : George Buhnici loveşte din nou. Ce spune fostul jurnalist despre scumpirile care i-au îngenuncheat pe români: „Nimeni nu vrea să iasă la muncă, atâta vreme cât are bani!”

După despărțirea de Cristina Cioran, Alex, fostul iubit s-a afișat cu mai multe domnișoare însă acest lucru pare că nu o deranjează pe Cristina deloc.

”El este un tip foarte serios și dacă spune că iubește pe cineva după două zile după ce o cunoaște bănuiesc că e adevărat”, a mai menționat acesta pentru sura citată menționată anterior.

Cu toate că este singură și deja are o mulțime de propuneri din partea altor bărbați, aceasta nu își dorește să aibă o relație în momentul de față.

”Eu nu-mi mai doresc în următoarea perioadă o relație, e lesne de înțeles de ce. Sunt un pic sătulă de problemele altora, așadar vreau să fiu puțin singură. Dar de ieșit în oraș, ies”, a precizat aceasta.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu păreau de nedespărțit. Timpul însă a demonstrat că nu este așa. Cei doi au pus capăt relației, iar separea nu a fost chiar una amiabilă. Cei doi și-au aruncat cuvinte zdrobitoare și,  din câte se pare, cale de întoarcere nu mai există.