Primele declarații făcute de Alex Dobrescu după ce a fost surprins în club cu Cristina Cioran: „Port inima ei în inima mea”

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, tatăl fetiței ei, au ales să meargă pe drumuri separate la începutul lunii noiembrie. A fost o despărțire cu scandal și nu s-au ferit să facă declarații publice pe acest subiect.

26 ian. 2023, 09:42
Primele declarații făcute de Alex Dobrescu după ce a fost surprins în club cu Cristina Cioran: „Port inima ei în inima mea”

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au pus capăt relației în urmă cu două luni, după ce bărbatul a cerut-o în căsătorie. Dacă acum o lună se certau ca la ușa cortului în plină stradă, recent au fost surprinși petrecând într-un club din Capitală și au plecat împreună.

Cei doi au împreună o fiică și mulți credeau că de dragul ei își vor mai da o șansă, însă Cristina Cioran a spus că nu mai e cale de întoarcere. „Diferențe de opinii, nu ne mai înțelegem”, declara actrița.

Citește și După scandal și reproșuri, a venit timpul și pentru iubire. Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au împăcat și par mai fericiți ca niciodată”

Primele declarații făcute de Alex Dobrescu după ce a fost surprins în club cu Cristina Cioran

Alex Dobrescu a spus că încearcă să facă relația cu mama fiicei lui să meargă din nou.

Citește și Cristina Cioran, prima reacție după ce fost fotografiată ținându-se de mână cu Alex Dobrescu: „Ne-am întâlnit întâmplător, nu ne-am împăcat”

”Am riscat și relația cu Cristina Cioran și relația cu familia ei, am supărat pe toată lumea cu jocurile mele, poate ar trebui să o las mai ușor cu comportamentul acesta. Cu toate acestea, Cristina a înțeles. Port inima ei în inima mea. Am căutat-o, i-am trimis mesaje de iertare, i-am explicat că totul a fost o glumă. După cum de vede am început să ne întâlnim. Sunt într-o relație dificilă (n.r. familia Cristinei Cioran) cei în vârstă uită mai greu, iartă mai greu, dar voi face toate demersurile ca să revin în sânul familiei. Am fost primit extraordinar la mama ei acasă.

Cristina Cioran este o fire foarte sensibilă, nu i-a fost ușor să crească singură fata pe parcursul celor 2-3 luni, chiar dacă am văzut-o de când în când, ea a crescut-o mai mult singură. Sper să reluăm relația și să ne căsătorim, am făcut un gest pe care nu l-am mai făcut pentru o fată sau parteneră de a mea din trecut și i-am luat un cadou sub formă de inel.”, a declarat Alex Dobrescu, în exclusivitate, la Xtra Night Show.