Cristina Cioran rupe tăcerea! Care este adevăratul motiv al despărțirii de Alexandru Dobrescu: ”Am dat deja câteva șanse acestei relații și nu s-a îmbunătățit”

Cristina Cioran a trecut în ultima vreme printr-o serie de evenimente nefericite. Recent, vedeta a rupt tăcerea și a dezvăluit care este adevăratul motiv al despărțirii Alexandru Dobrescu, tată fetiței sale

02 dec. 2022, 15:59
Cristina Cioran rupe tăcerea! Care este adevăratul motiv al despărțirii de Alexandru Dobrescu: ”Am dat deja câteva șanse acestei relații și nu s-a îmbunătățit”

Cristina Cioran rupe tăcerea! În ultima vreme, Cristina Cioran a trecut printr-o serie de evenimente nefericite, care i-au întors viața la 180 de grade. Recent, vedeta a rupt tăcerea și a dezvăluit, care sunt adevăratele motive care au stat la baza despărțirii de tatăl fetiței sale.

Citește și Cine o consolează pe Cristina Cioran după despărțirea de Alex Dobrescu: ”Am decis, în viața asta, să nu mă mai leg de nimic!”

Blondina a mărturisit că nu mai există nicio cale de împăcare cu Alexandru Dobrescu pentru că acesta a greșit de prea multe ori și că i-a acordat prea multe șanse, însă din păcate, lucrurile nu s-au schimbat în bine.

„Am dat deja câteva șanse acestei relații și nu s-a îmbunătățit.

Regret că nu am încheiat când au apărut semnele. Dar asta este. Sunt tristă că a recurs la anumite televiziuni ca să-mi atragă atenția și mă întristează că nu s-a gândit dincolo de propria persoană. Mi-aș dori să aibă o relație cu Ema, dacă își dorește. Mi-aș dori să ne respecte. Atât.”, a dezvăluit Cristina Cioran, pentru Viva.

 „Mi-ar plăcea să rămânem prieteni”

În ciuda a tot ce s-a întâmplat, Cristina Cioran a spus că nu își dorește să arunce cu noroi în fostul său partener pentru că nu vrea ca fiica ei să aibă de suferit mai târziu. Totuși, vedeta își dorește să rămână în relații bune cu Alexandru Dobrescu, pentru a se ocupa împreună de creșterea Emei.

„Despre tatăl Emei nu voi vorbi decât în sens pozitiv, pentru că Ema trebuie să-și iubească și să-și respecte părinții, indiferent dacă iubirea dintre ei a dispărut, la un moment dat. Nu e vina copiilor, și aceștia nu trebuie să simtă disensiunile dintre părinți! Mi-ar plăcea să rămânem prieteni, să mai râdem cum râdeam. Atât. De această dată am decis, cu inima strânsă, că nu voi mai lăsa să treacă ani ca să pot spune: ajunge! Și asta pentru că Ema are nevoie de pace, liniște și bucurie.”, a mai spus Cristina Cioran.

Citește și Fiul lui Adrian Mutu şi iubita lui, vedete pe Only Fans? Mario Mutu face senzație pe rețelele de socializare