Cristina Cioran s-a împăcat cu tatăl fetiţei. Primele declaraţii ale lui Alex Dobrescu: „În 2-3 săptămâni ne căsătorim”

Cristina Cioran s-a împăcat cu tatăl fetiţei. Actriţa şi iubitul ei, Alex Dobrescu, au trecut zilele trecute printr-o despărţire, însă, se pare că nu au stat foarte mult separaţi. Recent, bărbatul a anunţat că s-au împăcat şi că se vor căsători peste câteva săptămâni.

11 nov. 2022, 13:27
Cristina Cioran s-a împăcat cu tatăl fetiţei. Primele declaraţii ale lui Alex Dobrescu: „În 2-3 săptămâni ne căsătorim”
Cristina Cioran s-a împăcat cu tatăl fetiţei

Cristina Cioran s-a împăcat cu tatăl fetiţei. Alex Dobrescu susţine că nu a fost niciodată despărţit de mama fetiţei sale, deşi el a fost cel care a făcut acest anunţ pe reţelele de socializare. Acesta a declarat recent că în curând se vor căsători şi că toate detalii privind fericitul eveniment au fost puse la punct. Bărbatul a mai precizat că o iubește foarte tare pe partenera sa de viață și că este extrem de fericit, asta pentru că i-a dăruit o fetiță perfectă, pe Ema.

Citeşte şi: Cum a reușit Cristina Cioran să scape de kilogramele în plus acumulate în perioada sarcinii: „Ai șase mese pe zi, crede-mă, te saturi”

Cristina Cioran s-a împăcat cu tatăl fetiţei

E bine (n.r. Cristina Cioran), avem un alt apartament unde se odihnește cu fata noastră, o îngrijește perfect. O să revină săptămâna viitoare și o să vă anunțăm cu drag despre marele eveniment, care o să aibă loc în viața noastră.

Nu ne-am despărțit, se speculează multe lucruri, ne iubim cu adevărat. Este doamna și femeia vieții mele, mi-a dăruit cel mai frumos cadou pe lume. După băiatul pe care îl am, mi-a făcut o fetiță perfectă și în curând o să ne căsătorim.

În curând! În 2-3 săptămâni, am pus detaliile la punct și sper să ne primească și să facem nunta la Loft. Și în biserică, bineînțeles, că noi respectăm normele.”, a declarat Alexandru Dobrescu pentru Spynews.ro.

Cei doi îşi doresc încă un copil

Recent, Cristina Cioran a vorbit despre a doua sarcină, dezvăluind că și-ar dori cel mai mult încă o fetiță. „Ne mai dorim (n.r. un copil), da. Dacă ar veni această binecuvântare de la Dumnezeu, ar fi minunat. Nu aș da aceste luni și această experiență pentru nimic în lume (n.r- aproape plângând). Iubitul meu are un băiețel dintr-o căsnicie anterioară, Noel, care are șase ani și se înțelege foarte bine cu Emma.

Mie îmi plac fetițele și mi-ar plăcea încă o fetiță, dar dacă este băiețel, cu atât mai bine. Nici nu contează asta, contează sănătos să fie. Trăiesc un moment pe care nu l-am cunoscut până acum. Așa a fost să fie, să nasc la 44 de ani.

Acum am 45 împliniți, sunt foarte mândră de mine. Suntem foarte bine așa și ar fi foarte frumos să mai vină un bebeluș. Societatea dă foarte   puține șanse femeilor care depășesc vârsta aceea „normală’ și obișnuită. Cred că de multe ori trăim cu asta în cap: că femeile nu trebuie să facă copii după 40 de ani. E greșit”, a spus Cristina Cioran în cadrul unei emisiuni TV.