Cu cine s-a mutat Cristina Cioran după despărţire: „Am plecat de acasă, poate că trebuia să iau decizia de la primele semne”

Cu cine s-a mutat Cristina Cioran după despărţire. Actriţa trece printr-o perioadă dificilă din viaţa ei, recent, s-a despărţit de tatăl fetiţei şi încearcă să se acomodeze în această situaţie. Vedeta spune că trebuia să plece de acasă mult mai devreme.

10 dec. 2022, 20:51
Cu cine s-a mutat Cristina Cioran după despărţire: „Am plecat de acasă, poate că trebuia să iau decizia de la primele semne”
Vedeta a mărturisit că a plecat de acasă și s-a mutat alături de mama ei

Cu cine s-a mutat Cristina Cioran după despărţire. Actriţa și Alex Dobrescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar au decis să meargă pe drumuri separate. Vedeta a mărturisit că a plecat de acasă și s-a mutat alături de mama ei.

Citeşte şi: Cristina Cioran rupe tăcerea! Care este adevăratul motiv al despărțirii de Alexandru Dobrescu: ”Am dat deja câteva șanse acestei relații și nu s-a îmbunătățit”

Cu cine s-a mutat Cristina Cioran după despărţire

Cristina Cioran susține că în prezent are parte de liniște sufletească alături de fetița ei, Ema. Blondina a ținut să precizeze că ea și fiica ei sunt mai relaxate acum, se gândește că trebuia să ia decizia de a se despărți de fostul partener încă de la primele semne.

Eu nu mai sunt acasă, pentru că eu am plecat de acasă, e un pic diferit. E o locație secretă (n.r. unde s-a mutat). Locuiesc acum cu mama mea. E adevărat că e mai puțină muzică decât era înainte și știi că muzica e foarte sănătoasă pentru creier, dar în același timp, e mai multă liniște sufletească.

Suntem mult mai relaxate, eu și Ema, și pot spune doar că oricât ai încerca într-o relație, dacă lucrurile vezi că nu merg bine, ar trebui să te oprești. Poate că trebuia să iau (n.r. decizia) de la primele semne, dar suntem oameni, facem greșeli, nu suntem perfecți, eu îi înțeleg și pe cei care mă critică și spun tot felul de lucruri.

Suntem oameni, avem sentimente, suntem duși de vrăjeală. (…) N-am mai fost singură de 12 ani și e foarte bine să mă gândesc doar la mine și la copilul meu”, a mărturisit Cristina Cioran, pentru Antena Stars.