Cristina Cioran, uitată de toți apropiații fix când a trecut prin cea mai grea perioadă din viața ei: „Nu și-a bătut nimeni capul să dea un mesaj”

Cristina Cioran susține că a fost uitată de prieteni și apropiați după momentele grele prin care a trecut pe plan personal.

04 oct. 2023, 09:31
Cristina Cioran, uitată de toți apropiații fix când a trecut prin cea mai grea perioadă din viața ei: „Nu și-a bătut nimeni capul să dea un mesaj”

Cristina Cioran a trăit momente foarte grele după ce a devenit mama Emei, fetița ei și a lui Alex Dobrescu. A născut-o prematur pe copilă, la doar șapte luni. Deși a pozat tot timpul în femeia puternică care se descurcă în orice situație, vedeta a mărturisit acum, printre lacrimi, cât de greu i-a fost.

Citește și Pepe i-a recunoscut totul soției sale. Ce făcea artistul înainte să o cunoască

Imediat după naștere, a fost nevoită să-și lase fetița la spital, la reanimare, iar ea să plece acasă și să se roage pentru micuță. Lumea ei se prăbușea bucățică cu bucățică în acele momente, dar cu toate acestea nimeni nu era alături de ea. Aceasta a fost cea mai mare dezamăgire a Cristinei Cioran, momentul în care a văzut că telefonul nu-i sună când a dat de greu și nimeni n-a întrebat-o dacă mai poate merge înainte.

„Doamne! A fost o perioadă…Dacă nu erau oamenii din mediul online nici nu știu dacă rezistam. Sincer îți spun. Am fost dezamăgită. Au fost colegi de-ai mei, de-ai noștri, care…Nu și-a bătut nimeni capul să dea vreun mesaj. Dar nici nu a contat (lacrimi în ochi). M-am emoționat. N-am vorbit niciodată despre asta. A fost o surpriză. Nu mi-au scris nici măcar prietenii. La băutură sunt toți. E greu să lași să se vadă prea mult vulnerabilități. Oamenii abia te așteaptă să te vadă așa”, a spus Cristina Cioran în podcastul Ilincăi Vandici.

Cristina Cioran, momente teribile: „A trebuit să plec acasă, nu mai eram nici gravidă, nu mai aveam nici copil”

Cristina Cioran a mărturisit că, deși s-a despărțit de tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu i-a fost alături în toată această perioadă.

Citește și Cine este și cu ce se ocupă fratele lui Smiley. Cum se înţeleg şi ce relaţie au, de fapt, cei doi

„Din nefericire, după ce s-a născut Ema, fiind perioada de carantină și Covid-19, spitalul municipal era spital de Covid-19 și au trebuit să mă scoată din spital, m-au dat afară din spital după trei zile și copilul a rămas la reanimare. Doamne, deci a fost o senzație groaznică, efectiv a trebuit să plec acasă, nu mai eram nici gravidă, nu mai aveam nici copil, nu știam ce se întâmplă, copilul era în niște tuburi undeva, într-o cameră de spital, nu știam dacă va supraviețui. Aveam o senzație de vinovăție, de durere, de necunoaștere și mă întrebam ce o să fac. Am ajuns acasă și m-am băgat în pat, am tras perdelele, se făcuse o beznă în casă, și am stat acolo, vreo două zile nu m-am ridicat. Moment în care Alex m-a scos din casă și nu m-a lăsat să stau deloc, inclusiv dacă trebuia să ajungă la magazin sau undeva, mă lua cu el, numai ca să nu rămân singură, pentru că e foarte ușor să pici într-o depresie.

Tristețea aia te duce într-o zonă din care nu poți să ieși și oricum nu știi să ieși. Nu mi se întâmplase niciodată să trăiesc o asemenea situație. Evident că era un teritoriu complet nou pentru mine și mă ducea într-o stare depresivă probabil, din ce în ce mai gravă și grea și m-am lăsat purtată de ieșirea din casă, tocmai pentru că nu rezolvam nimic. Dădeam telefon în fiecare zi la spital, adică să fie clar, copilul a stat o lună și jumătate în spital, asta înseamnă 40 și ceva de zile și când sunam nici nu puteam să respir, îmi făceam mereu un text în cap și tot timpul simțeam nevoia să schimb textul cumva, dar nu știam cum. La un moment dat o doamnă asistentă a fost așa de drăguță și a simțit că nu puteam să întreb, nu știam cum să întreb și mi-a spus că dacă e ceva grav mă sună ei și să mă rog să nu mă sune’, a mai spus actrița.


Calendar 2024