Cristina de la Insula Iubirii, dezvăluiri cutremurătoare: „Am intrat într-o depresie. Singura mea fericire în acel moment era să consum droguri și alcool”

Cristina de la Insula Iubirii a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Tânăra s-a făcut remarcată la emisiunea de la Antena 1, iar puţină lume ştie că nu a avut o viaţă deloc uşoară. A trecut prin momente grele după pierderea ambilor părinți, dar și a prietenilor dragi și a colegilor.

18 mai 2023, 20:43
Cristina de la Insula Iubirii, dezvăluiri cutremurătoare: „Am intrat într-o depresie. Singura mea fericire în acel moment era să consum droguri și alcool”
Cristina de la Insula Iubirii, dezvăluiri cutremurătoare

Cristina de la Insula Iubirii, dezvăluiri cutremurătoare. Fosta concurentă își amintește cu tristețe de acele clipe dificile, când a găsit refugiul în petreceri în care se consumau droguri și alcool.

Cristina de la Insula Iubirii, dezvăluiri cutremurătoare

Încă de pe platourile de filmare ale emisiunii Insula Iubirii, Cristina Nimereală a mărturisit că a avut de înfruntat episoade care i-au marcat viața. Fosta concurentă a făcut mărturisiri emoționante despre perioada în care a luptat cu depresia, dar și cu problemele legate de droguri și alcool.

Pe lângă perioada în care a luptat cu depresia, au urmat și alte momente dificile după ce a început să practice videochat-ul.

Nu mai puteam să stau acolo. Am intrat într-o depresie. Am intrat și în toată nebunia cu videochat-ul. Singura mea fericire în acel moment era să merg la petreceri, să consum droguri și alcool (…) Știam că mă autodistrug, dar nu-mi păsa (…) Vedeam cum viața îmi scapă printre degete și am reușit să-mi rezolv toate traumele din copilărie, decesele, abuzurile, totul„, a mărturisit Cristina Nimereală în cadrul unei emisiuni TV.

Citeşte şi: Nicoleta Dragne se iubeşte cu un om de afaceri. Fosta ispită de la Insula iubirii a primit inelul, dar nu va face nuntă: „Zici că trăim în junglă, nimeni nu respectă nimic”

Ce surprize noi aduce sezonul șapte din ,,Insula Iubirii”

Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură un nou sezon din celebrul show care îi ține sufletul la gură. Radu Vâlcan promite multe surprize și se declară nerăbdtător să le împărtășească cu publicul.

Sunt foarte bucuros să vă anunţ că ne pregătim să pornim în cea de-a şaptea aventură thailandeză. Uitându-mă în urmă, nici nu îmi dau seama când au trecut şapte ani de când am început acest proiect.

Despre cifra, asta, şapte, se spune că este una magică. Tot în jurul ei mă organizez şi eu în Thailanda, când dorm mai puțin de șapte ore pe zi și filmez mai mult de șapte ore pe noapte. Sunt mândru că am ajuns deja la al şaptelea sezon şi abia aştept să văd cu ce ne va surprinde Insula de această dată, pentru că fiecare sezon, de până acum, ne-a surprins diferit!”, a declarat Radu Vâlcan.

Filmările vor avea loc în Thailanda, în Puket. Tinerii vor trebui să facă față tentației ispitelor, mai ales că sunt într-o relație, iar de cele mai multe ori acest lucru pare foarte greu pentru ei.