Horoscop Cristina Demetrescu octombrie 2022: „Un Venus cu eclipsă generează gelozii”

Cristina Demetrescu a realizat previziunile lunii octombrie. Mai multe fenomene afectează zodiile: "Tot răul este spre bine"

03 oct. 2022, 18:48
Horoscop Cristina Demetrescu octombrie 2022: „Un Venus cu eclipsă generează gelozii”

Horoscop Cristina Demetrescu octombrie 2022: A doua lună de toamnă vine cu vești bune din punct de vedere astral. Ce este scris în stele pentru fiecare zodie în parte aflăm de la Cristina Demetrescu.

“Luna asta se întâmplă să spunem „totul răul spre bine”. Există o eclipsă, care se produce cu tot cu planeta Venus. (…) Se umblă la scheleții din dulap luna aceasta, mare atenție la cei care sunt mai secretomani așa și care ascund lucruri. Ce să spun… avem o împrăștiere de planete, sunt împrăștiate peste tot, prin toate zodiile.. Asta înseamnă că fie ne împrăștiem energiile, fie putem să le rezolvăm pe toate în funcție de abilitățile noastre de regizori. Atenție și la emoții, sentimente, pentru că un Venus cu eclipsă generează gelozii, foarte multe pasiuni, pasiuni mistuitoare, deci nu vreau să stric vibe-ul emisiunii, dar se poate ajunge și la sinucidere pasională și la crimă pasională. Mare atenție la cei care pun prea mult suflet”, a explicat Cristina Demetrescu la Pro TV.

Horoscop rune Mihai Voropchievici: ce prevăd pietrele speciale pentru sfârşitul anului 2022
“Pentru Berbeci, Venus este o bucurie. Se ajunge la un consens și la o reconciliere cu totul a Berbecului cu soțul, soția, partenerii. Dacă sunt singuri, Berbecii pot fi echilibrați, îi ajută cineva… cineva le ia din greutate. Pentru Berbeci, eclipsa s-ar putea să vină cu un pic de profit”.

“Taurii au o lună foarte bună din punct de vedere al sănătății, medical. Taurul poate să afle vești bune și cumva se liniștește, chiar are o stare de bine. Are inspirație din punct de vedere profesional, de pe urma căreia ar putea să scoată și ceva profit. În plan conjugal însă, acolo este eclipsa, s-ar putea să apară gelozii, tensiuni”.

Cristina Demetrescu a dezvăluit care sunt previziunile pentru luna aceasta. În octombrie, „tot răul este spre bine” și mai multe evenimente astrale vor influența viața semnelor zodiacale. Cei care sunt mai secretoși sau o viață dublă, trebuie să fie atenți deoarece „scheleți din trecut” ies la iveală.

Cristina Demetrescu a explicat care sunt fenomenele astrale care vor schimba pe toate planurile viața zodiilor în luna octombrie a acestui an.

„Pe data de 25, avem Eclipsă parțială de Soare în zodia Scorpionului, cu tot cu Venus. Asta înseamnă multe deblocări, se află tot felul de amănunte și ne ajută să descoperim lucruri din trecut, mistere. Mare atenție la emoții și la sentimente, un Venus cu Eclipsă generează gelozii, foarte multe pasiuni mistuitoare, se poate ajunge la sinucidere pasională și la crimă pasională. Mare atenție la cei care pun prea mult suflet.

Cea mai norocoasă zodie pe final de an. Banii curg gârlă, iar fluturii îşi fac drum în stomac
Ne delectăm luna aceasta cu un Venus în Balanță, care este foarte elegant, atenție la comportament și la bunele maniere. Venus îl ajută pe Marte în Gemeni. Marte, cel cu Războiul, este slab, Venus, cel cu pacea, este foarte puternic.

Pe 22, Saturn iese din retrogradare după câteva luni, în Vărsător, ceea ce înseamnă că situații blocate colective se mai rezolvă. Între 2 și 12 octombrie, Uranus și Saturn se strâng”, a dezvăluit celebrul astrolog la Pro TV.

Berbec
Pentru Berbeci, Venus este o bucurie, se ajunge la un consens cu soții, soțiile, partenerii. Chiar dacă sunt singuri, pot fi echilibrați, îi ajută cineva, dar trebuie să și comunice despre problemele lor. Eclipsa poate aduce un profit, care îi pune pe un făgaș nou.

Taur
Taurul are o lună foarte bună din punct de vedere al sănătății, primește vești bune și se liniștește. Are inspirație. Din punct de vedere profesional sunt unii nativi care au idei creative de pe urma cărora ar putea să scoată și profit. În plan conjugal este Eclipsa s-ar putea să apară gelozii, tensiuni. Cuplurile pot să ajungă în puncte critice și să se pună problema chiar de amenințări cu despărțirea și divorțul.

Horoscop Cristina Demetrescu octombrie 2022 Gemeni
Gemenii au o lună foarte bună din punct de vedere sentimental. Dacă urmăresc un scop creativ, artistic, ies dintr-o zonă mai sumbră. Fac anumite investigații medicale și pot descoperi afecțiuni mai vechi, poate fi vorba chiar de depresie, cauze care îi supărau.

Rac
Racii găsesc mai multă liniște, chiar și în casă. Femeile care sunt însărcinate sau care nu-și doresc sarcini luna asta să fie foarte atente. Este o lună cu foarte multă intensitate emoțională.

Horoscop Cristina Demetrescu octombrie 2022 Leu
Leul obține ce vrea, îl are pe Venus pe Casa Comunicării. Cu puțină diplomație, puțin tact și artă teatrală, este pe val și deschide toate ușile, atât pentru el, cât și pentru ceilalți. Eclipsa este pe casă, pe domiciliu, pe patrimoniu, pe familie, apar schimbări de pe o zi pe alta, se poate decide chiar să se mute.

Fecioară
Fecioara are o lună profitabilă, mai relaxată, își achita datoriile, are discount-uri, este o lună cu spor. Totuși, trebuie să fie atentă la ce spune, ce subiecte deschide, pentru că pot stârni tensiuni. Mare atenție la mersul cu mașina.

Balanță
Balanța se simte bine în continuare. Se îmbracă bine, primește laude, aprecieri, dar sunt și nativi care se ascund în spatele unei etichete și au impresia că dacă au bani, au tot. Eclipsa le aduce schimbări în plan financiar, dacă ies din zona de confort, au de câștigat.

Horoscop Cristina Demetrescu octombrie 2022 Scorpion
Scorpionii au o lună de introspecție. Nu simt nevoia să vorbească despre problemele lor. Eclipsa și Venus sunt pe zodia lor, iau decizii care să le schimbe viața. Sunt mai geloși și mai suspicioși, dar adesea au dreptate.

Săgetător
Săgetătorii au protecție bună, au noroc, se înconjoară de oameni buni. Cunosc oameni plăcuți, oameni buni care schimbă lucrurile. Eclipsa este pe dependență, conștientizează  ce este rău, renunță la vicii.

Capricorn
Lună bună din punct de vedere profesional, urcă o treaptă de unde nimeni nu-i poate sa jos. Atenție la prieteni, pentru că odată cu progresul pot să mai dispară din ei.

Horoscop Cristina Demetrescu octombrie 2022 Vărsător
Vărsătorii pot călători, au o lună bună sau pot evolua, pot citi, pot explora. Atenție la autoritate, nu suportă să li se spună ce să facă.

Pești
Peștii valorifica proprietăți, simt nevoia să pună bănuți deoparte. Sunt foarte secretoși, ridică suspiciuni. Cei stabiliți dincolo de granițele țării pot întâmpina schimbări.