Horoscop rune Mihai Voropchievici: ce prevăd pietrele speciale pentru sfârşitul anului 2022

În previziunile făcute de Mihai Voropchievici pentru anul 2022, acesta ne avertiza și ne sfătuia în legătură cu o serie de evenimente din viața noastră. Cum se va încheia, așadar, acest an, conform runelor numerologului?

03 oct. 2022, 16:38
Horoscop rune Mihai Voropchievici: ce prevăd pietrele speciale pentru sfârşitul anului 2022

Horoscop rune Mihai Voropchievici: Berbecii trebuie să mizeze până la sfârșitul anului pe încrederea în forțele lor și să gândească înainte să acționeze. Multe probleme pot apărea pentru acești nativi din cauză că trec la fapte înainte să rumege bine situația.

Taurii au ca mare lecție până la sfârșitul acestui an să renunțe la temeri. Dacă acționează cu frică, vor atrage asupra lor lucruri neplăcute.

Pentru Gemeni, anul se poate încheia în glorie cu condiția să fie recunoscători pentru lucrurile minunate care s-au produs și se produc în viața lor. Racii vor alege să fie fericiți cu adevărat după ce se vor concentra mai mult pe viața și pe problemele lor.

Cea mai norocoasă zodie pe final de an. Banii curg gârlă, iar fluturii îşi fac drum în stomac
Leii se încarcă în continuare din empatia celorlalți. Nativii de foc se vor redescoperi așa cum nu au mai făcut-o niciodată.

Fecioarele trebuie să scape musai de persoanele toxice și de situațiile negative. Sfârșitul anului 2022 le poate aduce rezoluții importante, frumoase. Vor realiza care sunt oamenii care contează cu adevărat în viața lor.

Horoscop rune Mihai Voropchievici: Balanțele trăiesc în iubire, împăcați cu destinul lor, cu bune și cu rele. Scorpionii renunță să se mai compare cu ceilalți și vor observa că sunt buni în tot ceea ce fac.

Citeste si Zodiile care îşi găsesc marea dragoste până la sfârşitul anului 2022. Cine este răsfăţatul zodiacului pe plan sentimental

Săgetătorii au șansa de a începe o nouă călătorie în viața lor ori să o continue pe cea începută în luna ianuarie 2022.

Horoscop rune Mihai Voropchievici: Capricornii învață să fie mai fericiți, căci dacă ei sunt bine în pielea lor, și lumea din jur capătă o altă culoare. Vărsătorii cultivă și ei empatia, la fel ca Leii.

Cât despre Pești, aceștia vor alege chiar și în ultimele luni ale anului 2022 iubirea înainte de orice.

Mihai Voropchievici, previziuni numerologice pentru 2022: „Va fi un an al dezastrelor şi al divorţurilor”
Mihai Voropchievici, previziuni numerologice pentru 2022. Anul 6″ este un an armonic. Va crește responsabilitatea la nivel guvernamental. Toate guvernele devin mai responsabile și conștiente de relele pe care le-au făcut în anul anterior. Vine un fel de bilanț și vede fiecare conducător și guvern, ce a făcut pentru ai lui.

„Este un an 20-22. După cum puteți vedea avem deja trei de „2”, ceea ce rezultă un „6”. După anul „5” tumultos, când totul era pe factorul de neașteptat, mai este nevoie și de dragoste și armonie. Anul universal „6” este menit să ne aducă tuturor dragoste și armonie.

În primă fază, anul universal „6” are 87% liniște, pace, aromonie și tot ce înseamnă dragoste, dar pe lângă lucrurile pozitive ar cam trebui să ne așteptăm și la alte lucruri cu încărcătură negativă.

Nu este un an întâmplător pașnic. Exisă realinieri din punct de vedere politic. Pot exista chiar lovituri de stat, revoluţii, nici războaiele nu sunt excluse. Aici, ne referim pe tot globul. Totul se va face la nivel mare, deci nu discret.

Ies secretele la iveală. Cheltuielile inutile sunt la tot pasul și ne vor urmări. Este un an în care portofelul trebuie sigilat. Tentațiile sunt foarte mari. Fiind un an de dragoste și frumusețe, va fi mai greu.

O să avem bani din două surse. Din salariu și o oportunitate de a găsi alte surse adiacente. Avem și două alegeri. O iau sau nu o iau.

Profesiile care sunt avanjate în acest an universal „6” sunt: tot ce însemnă cadru militar, chirurgii, piloții, HoReCa, IT, serviciile de croitorie, dar și toate profesiile care cer asumarea de responsabilitate. Este un an propice pentru aceste meserii.

Avantajul anului este acela de a avea șansa de a alege. Avem șansa de a alege. Nu mai sunt constrângerile de anul trecut”, a spus maestrul Mihai Voropchievici, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Lidia Fecioru: „Suntem într-un echilibru energetic”

„Din punct de vedere energetic stăm chiar foarte bine. Suntem într-un echilibru energetic. Ține de noi ce energii transmitem celor din jur. Ca receptor trebuie să fim conștienți de ceea ce transmite.

De aceea, energia pozitivă va fi responsabilitatea noastră, a fiecăruia dintre noi. Oamenii să lase supărările deoparte și să nu-și reverse problemele pe nimeni. Au fost foarte multe lecții de învățat în această perioadă a anului „5”, a adăugat și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.