Cristina Demetrescu: „Începând din iulie, criza economică se va resimți puternic”. Astrologul anunţă şi cutremure devastatoare

Efectele războiului din Ucraina și o posibilă criză alimentară se vor resimți în plan economic abia începând din luna iulie, susțin astrologii.

03 apr. 2022, 14:19
Cristina Demetrescu: „Începând din iulie, criza economică se va resimți puternic”. Astrologul anunţă şi cutremure devastatoare

Cristina Demetrescu anunţă că efectele războiului se vor simţi şi după depunerea armelor. ”Magnetismul acestei situații, ce a ajuns ca un film, magnetismul aceste perioade este destul de puternic, dar nu neapărat pericolul este așa mare. Vestea bună este că nu mergem spre un război mondial”, spune Demetrescu.

Cristina Demetrescu: „Putin are o karmă distructivă, e zodia morţii”. Astrologul anunţă când se termină războiul

Cristina Demetrescu: ”Exploatarea gazelor din Marea Neagră, risc mai mare de cutremure în România”

Exploatarea gazelor din Marea Neagră ar putea aduce cu ea o seimicitate mai ridicată la noi în țară. Cel puțin aceasta este părerea astrologului Cristina Demetrescu. ”De la cutremurul din 1977, românilor le tot e frică de cutremure. Să știți că s-ar putea, ca această exploatare a gazelor să aducă mai multă seismicitate în România”, spune Demetrescu.

Astrologul Cristina Demetrescu a consultat stelele morţii lui Vladimir Putin: „Nu va mai fi mult timp atotputernic. E vulnerabil, nu mai are nicio protecție”. Data probabilă la care zilele liderului rus s-ar putea sfârşi

Vladimir Putin a rezistat atât de mult la conducerea Rusiei grație unei compatibilități astrale, spun specialiștii care i-au realizat astrograma liderului de la Kremlin. ”De ce rezistă el de atât timp în Rusia? E vorba de o compatibilitate”, a explicat astrologul Cristina Demetrescu, sâmbătă, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, arătând o hartă.

Cristina Demetrescu a mai adăugat că armata se poate să se întoarcă împotriva lui Putin prin demotivare, autosabotare, pentru că ”nu ai cum să scoți niște eroi din niște persoane care fură și distrug”.

”Dacă cineva l-ar sfătui acum, i-ar spune să renunțe, să nu se ducă să cucerească ceva (…). Pe de altă parte, este a opta zodie de la Balanță, este o zodie distructivă, care se numește și zodia morții.

Eu am tot calculat în perioada asta și practic de când Saturn a coborât, el e pe cea mai de jos treaptă. Aceasta cădere este în trepte, nu bruscă. Destinul lui este pe Taur, care e zodia morții, dar și o zodie a distrugerii și stă mult și bine acolo, până pe 12 iulie 2023, deci nu este un tranzit rapid.

Știți cum îl văd eu acum pe Vladimir Putin? Armata poate să se întoarcă împotriva lui prin demotivare, autosabotare, pentru că nu ai cum să scoți niște eroi din niște persoane care fură, distrug. Aproape că eu nu am mai văzut așa ceva”, a mai punctat Cristina Demetrescu


loading...
Partenerii noștri