Cristina Demetrescu, profilul astral al lui David Popovici: „N-are Mercur retrograd, nu ştim de pe ce planetă sau din ce galaxie e”

"No sex, no drugs and no rock 'n roll yet. Nu avem echipă, nici valoare, avem un Geniu cum rar se naște și tot Universul conspiră întru strălucirea acestui miracol de om, pentru această țară", a scris Cristina Demetrescu pe Facebook.

16 aug. 2022, 14:37
Cristina Demetrescu, profilul astral al lui David Popovici: „N-are Mercur retrograd, nu ştim de pe ce planetă sau din ce galaxie e”

„Din punct de vedere astral, concluzia mea este că David Popovici n-are zodie, n-are Mercur retrograd, n-are Luna în Berbec sau pe casă proastă, n-are 13 cu ghinion, nici alte numere nefaste.

Doar ce a bătut un record mondial în zi de 13, după 13 ani. Culoarul 4 iși redefinește vibrația sub numele său. Ghinionul e doar al colegilor de bazin sau al recordmanilor dinaintea lui. Nu știm de pe ce planetă sau din ce galaxie e, nu se orânduiește după Legea Gravitației, nici după cea a frecării dintre un corp solid și particulele de apă.

David Popovici, primele declarații după ce a stabilit un nou record mondial și a luat aurul la 200 de metri: „Sunt unul dintre rechini, am fost dintotdeauna, dar acum pot să mă afirm un pic mai bine”

Nu are bioritm, pauză, mofturi. Nu așteaptă să îl trezească razele Soarelui. Nu pare să îl îmbete nici succesul. Nu are ego. Nu merge la risc, nu dă emoții negative, nu dezamăgește. Nu vrea la Neversea, Untold sau Saga.

Merge la școală ca toți tinerii, dar anticipez că va fi primul elev din istoria țării care va reuși să lase în urma sa o statuie, sper în fața liceului Coșbuc, un simbol de ambiție pentru toți copiii și tinerii din România.

No sex, no drugs and no rock ‘n roll yet.

Nu avem echipă, nici valoare, avem un Geniu cum rar se naște și tot Universul conspiră întru strălucirea acestui miracol de om, pentru această țară”, a scris Cristina Demetrescu în postarea de pe Facebook.

L’Equipe: Popovici este singur pe planeta sa. A realizat o adevărată demonstraţie la 200 metri liber şi a câştigat cu uşurinţă

David Popovici este singur pe planeta lui, au scris jurnaliştii de la cotidianul L’Equipe, după ce campionul român a câştigat şi medalia de aur la 200 metri liber, la Campionatele Europene de Nataţie de la Roma.

„Este singur pe planeta lui. Medaliat cu aur cu record mondial la 100 m liber, românul de 17 ani a dublat miza luni la 200 m liber. Câştigător într-un timp supersonic de 1’42”97, a fost cu mult înaintea elveţianului Antonio Djakovic (la 2”63) şi a austriacului Felix Auboeck (la 2”92).

Citește și Fabulos! David Popovici a devenit și campion european la Roma, în finala de la 200 m liber. Românul a stabilit un nou record mondial la juniori

Nu a existat niciodată suspans în aceşti 200 de metri. În frunte după primele două viraje, a dat un adevărat spectacol în a doua parte a cursei pentru a triumfa cu uşurinţă. Şi-a doborât propriul record mondial de juniori, precum şi cel al campionatului european. Minunea din România devine al treilea cel mai rapid om din istorie după Michael Phelps şi deţinătorul recordului mondial german Paul Biedermann (1’42″00)”, au  mai scris jurnaliştii de la publicaţia franceză.