Cristina Ich aruncă bomba despre relația dintre ea și Alex Pițurcă: „A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă”

Cristina Ich și Alex Pițurcă au avut o relație intensă și plină de suișuri și coborâșuri, iar din iubirea lor a venit pe lume micuțul Noah. Influencerița a vorbit despre ce se întâmplă între ea și bărbatul care părea să fie sufletul ei pereche.

14 sept. 2023, 16:29
Cristina Ich aruncă bomba despre relația dintre ea și Alex Pițurcă: „A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă”
Cristina Ich aruncă bomba despre relația dintre ea și Alex Pițurcă: „A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă”

Celebra inflenceriță, Cristina Ich a vorbit despre relația dintre ea și Alex Pițurcă și despre cum merg lucrurile între ei, acum, după despărțire. Cu toate că s-a vehiculat că despărțirea dintre cei doi a fost una tumultoasă și agresivă, vedeta mărturisește că lucrurile s-au întâmplat în termeni amiabili. Aceasta susține că amândoi vor fi în permanență alături de fiul lor, iar despărțirea s-ar fi întâmplat din cauza unei simple incompatibilități. Atât Cristina Ich, cât și Alex Pițurcă, au ajuns la concluzia că despărțirea este benefică și pentru ei doi, dar și pentru copil. Cristina Ich a dezvăluit că formează o echipă alături de Alex Pițurcă, care are scopul de a fi alături de micțul Noah și de a-l susține în orice circumstanță, scrie Unica.ro

Citește și: Diagnostic teribil primit de Ilinca Vandici. „N-am ştiut la momentul respectiv despre ce este vorba”

„Noi suntem echipa lui Noah, nu doar doi oameni care s-au intersectat pentru o perioadă. Nu ne-am despărțit în termeni urâți, nu am avut ceva de împărțit, ci mai degrabă am fost dedicați să fim părinții lui și să facem tot ce putem pentru el. Așa că, să facem o comparație în stilul lui Noah: suntem ca două personaje dintr-un film de acțiune, cooperăm pentru a proteja interesul nostru comun, care este fericirea lui. În esență, suntem parteneri în misiunea de a-l crește pe Noah fericit și echilibrat’, a mai spus Cristina Ich.

Dezvăluirile făcute de Cristina Ich au fost cât se poate de binevenite, deoarece, în ultima vreme, se zvonea că aceasta s-ar fi împăcat cu Alex Pițurcă. Aceasta a clarificat, cu această ocazie, că nu sunt împreună, iar confuzia, cu privire la momentul în care cei doi au fost surprinși sărutându-se, s-a disipat.

„A fost ceva spontan! Când e să fie destin nu ți-l poate schimba nimeni. Nici măcar tu nu te poți împotrivi”, a povestit Cristina Ich, pe Instagram, în urma multelor întrebări care s-au ridicat în spațiul public la adresa ei și a sportivului.

Vedeta explică detaliile începutului relației lor și că, pe Noah, l-au făcut foarte repede, iar acest detaliu o bucură deoarece, dacă ajungeau să se cunoască mai bine, cei doi nu ar fi făcut un copil.

„Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu ne mai înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede. Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc, nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere! Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine… Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică! Am deschis și eu Google-ul înainte. Știam ce mi-am luat!”, povestea Cristina Ich, în cadrul podcastului „Vin de-o poveste”, potrivit Unica

Citește și: Cristina Belciu își caută iubit. Cum arată bărbatul perfect pentru fosta iubită a lui Boureanu: „Trebuie să îndeplinească trei valori”