Cristina Ich, prima reacţie despre scandalul Piţurcă-DNA. „Mă întorc în ţară!”

Cristina Ich, fosta iubită a lui Alex Pițurcă, cu care are un copil, a comentat scandalul în care este implicat acesta, dar şi tatăl lui, Victor Piţurcă, reţinut de DNA în scandalul "Măşti pentru MApN".

30 ian. 2023, 19:31
Cristina Ich, prima reacţie despre scandalul Piţurcă-DNA. „Mă întorc în ţară!”
Cristina Ich, prima reacţie despre scandalul Piţurcă-DNA. "Mă întorc în ţară!"

Cristina Ich, prima reacţie despre scandalul Piţurcă-DNA. Victor Pițurcă a fost reținut de DNA pentru afacerile pe care firma fiului său le-a făcut cu MApN într-o achiziție suspectă de măști din perioada pandemiei. Este vorba despre contracte pentru livrarea unor utilaje neconforme de producere a măştilor care au prejudiciat ROMARM cu peste 8,6 milioane de lei.

Citeşte şi: Alex Piţurcă, convocat la DNA! Fiul fostului selecţioner ar fi plecat din România

„Nu am nimic de comentat despre lucruri de genul ăsta. Sunt cu copilul la munte. Mă întorc în țară și nu știu nimic. Nu sunt în măsură să comentez. Eu sunt alături de Alex, îl iubesc și… nu există! Îi sunt alături orice ar fi, indiferent ce ar păți. Când ai un copil cu cineva nu poți să fii certat. Rămâi în relații bune. Eu cu Alex nu suntem certați și nu ne vom certa niciodată”, a spus Cristina Ich pentru Fanatik.

Citeşte şi: Acuzațiile oficiale pe care DNA i le aduce șefului Romarm și lui Victor Pițurcă, reținuți într-un dosar de vizează achiziții de măști în pandemie

Procurorii intenționează să-l audieze și pe fiul fostului selecționer, Alex Pițurcă, însă acesta nu ar fi raspuns momentan citației, urmând să se emită un mandat de aducere. Se pare că fiul fostului selecționer nu s-ar afla în țară, deşi Alex Pițurcă ar fi fost prezent, sâmbătă noapte, la Nuba Chalet, scrie ProSport.