Cristina Ich şi Alex Piţurcă şi-au botezat băieţelul. Imagini de la fastuosul eveniment, care a avut loc la Palatul Mogoşoaia

Noi imagini de la botezul anului. Cristina Ich si Alex Pițurcă au pregătit un tort special cu mai multe etaje pentru fiul lor. Aceștia s-au distrat ore intregi alaturi de prietenii si familia lor intr-o locatie de vis de langa Capitala. De la petrecere nu au lipsit nici Victor Piturca si Cristi Borcea. 

RomaniaTV.net
06 iul. 2020, 07:31
Cristina Ich şi Alex Piţurcă şi-au botezat băieţelul. Imagini de la fastuosul eveniment, care a avut loc la Palatul Mogoşoaia

Cristina Ich și Alex Pițurcă l-au botezat pe fiul lor, Noah Alexandru! Cei doi părinți au organizat o petrecere pe cinste pentru micuțul lor, la care au luat parte 50 de invitați.

Este botezul fiului nostru. Nu am vrut sa spun, dar asta se petrece acum. La un botez de 50 de persoane e atat de obositor, dar la nunti!? Nu ne mai trebuie„, a mărturisit vedeta pe pagina sa de Instagram.

Petrecerea s-a ținut la Palatul Mogoșoaia. De la eveniment nu a lipsit muzica live pe care invitații s-au distrat de minune. Părinții au avut grijă ca cel mic să aibă un tort pe măsura evenimentului.

Citeşte şi Cristina Ich are probleme grave de sănătate. Alex Piţurcă în stare de şoc: diagnostic cumplit pus de medici

În ciuda problemelor pe care le-au avut în relație, Alex Pițurcă și cea supranumită „Regina instagramului” par acum mai îndrăgostiți ca niciodată.

Cristina Ich, la un pas să fie bătută pe aeroport

Un adevărat scandal a izbucnit pe aeroportul din Cancun după ce două tinere românce au jignit-o pe iubita lui Alex Piţurcă, Cristina Ich. În scandal a intervenit şi Alex Piturcă, iubitul vedetei, care s-a enervat pe ea şi a lasat-o să se intoarcă singură în ţară.

Nu este singura dramă a vedetei. Cand au ajuns pe aeroportul din Austria, Ich si-a pierdut şi bagajul, care a rămas la Cancun.

Modelul Cristina Ich și Alex Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă, 36 de ani, au o relație efervescentă. Cei doi şi-a petrecut concediul în Mexic, într-o vacanță incitantă în America Centrală.