Cristina Ich şi Piţurcă Jr. îşi botează fiul la un castel din Franţa: „Nu o să am sarmale şi nici muzică populară”

Cristina Ich şi Alexandru Piţurcă trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi, acum se ceartă şi se despart, iar la scurt timp se împacă, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Noah, fiul lor, care a venit pe lume la sfârşitul lunii octombrie a anului trecut, este cel care îi aduce împreună de fiecare dată.

RomaniaTV.net
23 ian. 2020, 06:19
Cristina Ich şi Piţurcă Jr. îşi botează fiul la un castel din Franţa: „Nu o să am sarmale şi nici muzică populară”

Micuţul urmează să fie creştinat, iar părinţii lui îi pregătesc un botez special, care va avea loc la un castel din Franţa. Cel puţin asta îşi doreşte vedeta. Cristina a mărturisit că nu vrea muzică populară şi nici produse tradiţionale, cum ar fi sarmalele.

”Nu vreau să-l fac în țară pentru că o să iasă haos.  Acest eveniment este ce mi-am dorit eu de când eram mică. Va avea loc într-un loc special, la un castel din Franța. Să vedem cum rezolvăm pentru că se închiriază destul de greu, sunt multe cereri. Vreau să fie discret și ferit de ochiul presei. Aveam și o variantă în București, la un luxos hotel, dar aici o să iasă haos. O să fie un eveniment extrem de restrâns.

Nu o să fie nimic extraordinar. Nu m-am gândit nici la rochiță. Nu o să fie cu muzică populară și nici cu produse românești. Din meniu nu o să facă parte sarmalele, nu pentru că nu îmi plac, dar nu o să mă car cu oala de sarmale până în Franța”, a declarat Cristina Ich.

Cristina Ich, la un pas să fie bătută pe aeroport

Un adevărat scandal a izbucnit pe aeroportul din Cancun după ce două tinere românce au jignit-o pe iubita lui Alex Piţurcă, Cristina Ich. În scandal a intervenit şi Alex Piturcă, iubitul vedetei, care s-a enervat pe ea şi a lasat-o să se intoarcă singură în ţară.

Nu este singura dramă a vedetei. Cand au ajuns pe aeroportul din Austria, Ich si-a pierdut şi bagajul, care a rămas la Cancun.

Modelul Cristina Ich și Alex Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă, 36 de ani, au o relație efervescentă. Cei doi şi-a petrecut concediul în Mexic, într-o vacanță incitantă în America Centrală.