Cristina Joia, lovită de un vecin: „Mi-am luat un pumn în ficat”

Cristina Joia, designerul de la Visuri la cheie, a povestit un episod groaznic din viaţa ei, când a încercat să ajute o femeie care era bătută de soţul ei. În urmă cu mai mulți ani, ea a fost lovită cu pumnul în ficat de un vecin, chiar în scara blocului.

14 dec. 2020, 17:38
Cristina Joia, lovită de un vecin: „Mi-am luat un pumn în ficat”
Cristina Joia, lovită de un vecin

Cristina Joia, lovită de un vecin. Invitată la Vorbește Lumea, designerul de la Visuri la cheie a precizat că acesta nu a fost singurul incident de acest tip în care a fost implicată.

Citeşte şi: Femeia care a lovit-o pe Cristina Joia riscă să ajungă la închisoare. Ancheta a fost finalizată

Cristina Joia, lovită de un vecin

Mi-am luat un pumn în ficat, când m-am băgat la un vecin care-și bătea soția în bloc. S-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, stăteam în altă parte atunci‘, a transmis Cristina Joia.

Ea a mai povestit momentele prin care a trecut în urma incidentului, când a fost dusă la spital și a fost nevoită să aștepte două ore pentru a fi preluată și pentru a primi îngrijiri medicale.

Sunt cât se poate de bine în situația dată și profit de ocazia asta să mulțumesc tuturor oamenilor care mi-au trimis mesaje de încurajare. Am fost absolut șocată de numărul lor. Abia când am ieșit din spital am realizat cât de mulți oameni au ținut să rupă 2-3 minute din timpul lor ca să-mi trimită un mesaj.

Când m-a adus Smurd-ul, am stat două ore în curtea spitalului, pentru că erau foarte mulţi oameni, din accidente auto, foarte grave, o asistentă mi-a zis să stau afară, să nu risc să păţesc ceva. Şi în momentele alea, m-am simţit singură. Soţul meu nici nu era în Bucureşti”, a spus Cristina Joia.

Citeşte şi: Momentul în care a fost lovită Cristina Joia, surprins de camere VIDEO

Cristina Joia a povestit filmul atacului

Am mers să fac cumpărături, am vrut să intru cu maşina în parcarea respectivă, care era blocată de această maşină, care era şi pe trecerea de pietoni. M-am întors pe jos şi am văzut o doamnă care încerca, cu căruciorul, să treacă pe lângă stâlpii aceia de beton, din cauza maşinii Am avut atunci un sentiment de revoltă, chiar aşa am ajuns, să te chinui.

Am ridicat un ştergător, nu două, şi cu grijă, nu l-am rupt. APoi ea ieşea din magazin şi a văzut că eu eram cea care i-a ridicat ştergătorul, eu i-am zis: „Aşa se parchează?”, apoi a început cu tot felul de injurii. Apoi m-am dus în magazin.

După şase, şapte minute, dintr-odată, m-a pocnit. Aşa de rău, încât am căzut şi m-am dus vreo doi metri. Am simţit o durere mare şi mi-a curs foarte mult sânge. Nimeni nu avea nicio reacţie. Am sunat la salvare şi paznicul la poliţie. Aveam două măşti, una era plină de sânge. Am avut noroc că am ajuns foarte repede la spital, dar acolo era haos.

Acolo, jos, pe pardoseală, m-am simţit neputincioasă, efectiv oamenii continuau să îşi facă cumpărăturile. M-am gândit că poate s-au speriat, nu ştiu„, a mai spus vedeta.