Cristina Joia şi-a dat jos masca. Cum arată vedeta după ce a fost atacată în supermarket: „Este prima dată când oamenii mă văd așa”

Cristina Joia şi-a dat jos masca, pentru prima oară de când a fost agresată de o femeie, în supermarket. Designerul din echipa emisiunii Visuri la Cheie a trecut prin momente îngrozitoare şi a suportat dureri cumplite.

17 feb. 2021, 15:38
Cristina Joia şi-a dat jos masca. Cum arată vedeta după ce a fost atacată în supermarket: „Este prima dată când oamenii mă văd așa”

Cristina Joia şi-a dat jos masca. Din cauza loviturii primite, vedeta ProTV a trecut prin două operații dificile, cu recuperări lungi. Pe chipul designerului se poate observa și acum o cicatrice.

Este prima dată când oamenii mă văd așa. Este un sentiment greu de descris, dar este un lucru pe care trebuie să mi-l asum și să ajung să-l consider ca făcând parte din viața mea. Au fost două operații grele, cu recuperare lungă, purtat de mască, frig, dureri!”, a mărturisit Cristina Joia.

Citeşte şi: Lovitură de teatru în dosarul bătăușei care a desfigurat-o pe Cristina Joia. Ce a decis instanţa

Aşa arată acum Cristina Joia

Cristina Joia şi-a dat jos masca

Îmi amintesc că am mers la un moment dat la restaurant și mi-a fost teamă și rușine să-mi dau masca jos. Erau oameni care mâncau acolo și m-am gândit că nu ar fi comod pentru ei să mă vadă așa!Mi-am dat seama că este un drum foarte lung, trebuie să mă înmarmez cu răbdare, dar este important să merg până la capăt. Da, este o situație care presupune un consum imens de timp și energie, însă din povestea asta oamenii trebuie să înțeleagă că nu trebuie să abandonezi. Acesta trebuie să fie mesajul, tocmai pentru ca pe viitor să nu mai existe și alte victime, în situații similare!

‘, a declarat Cristina Joia la Pro TV.

 

 

 

 

Cristina Joia, desfigurată în supermarket

Agresiunea a avut loc pe 8 noiembrie 2020, într-un supermarket din București, după ce Cristina Joia i-a atras atenția femeii că parcase neregulamentar și blocase accesul în parcare.

M-am trezit cu un pumn în față, a fost incredibil de puternică lovitura, pe moment nu mi-am dat seama că ea avea ceva ascuțit la mână și am căzut jos. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, eram pe podea, oamenii din jur se uitau, nimeni nu avea nicio reacție, nimeni nu suna la poliție sau SMURD, ea a fugit, a zis ceva când a fugit, mi-era foarte rău deja. O singură fetiță s-a aplecat să îmi dea un șervețel. Casiera – am imaginea asta, nu-mi iese din minte – casiera continua să pună produse, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic”, a povestit, la scurt timp după agresiune, Cristina Joia.