Cristina Pucean și Bogdan DLP s-au căsătorit? Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiți

Cristina Pucean și Bogdan DLP s-au căsătorit? Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, controversată ce-i drept, și se bucură de aprecierea unui public numeros, pe care îl ține la curent cu toate noutățile din viața lor.

24 mai 2023, 09:52
Cristina Pucean și Bogdan DLP s-au căsătorit? Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiți
Cristina Pucean și Bogdan DLP s-au căsătorit?

Cristina Pucean și Bogdan DLP s-au căsătorit? Cei doi trec printr-o perioadă foarte bună acum, mai ales că în ultima vreme au avut de înfruntat momente dificile și chiar o despărțire temporară în trecut. Recent, au stârnit curiozitatea fanilor după ce dansatoarea a făcut o postare misterioasă pe rețelele sociale.

Citește și: Ce tarif are Bogdan de la Ploieşti. Suma pe care o cere pentru 90 de minute de cântat

Cristina Pucean și Bogdan DLP s-au căsătorit?

Cristina Pucean a împărtășit două fotografii romantice alături de Bogdan de la Ploiești, în timp ce acesta o strângea tandru în brațe. Detaliul care a stârnit suspiciuni a fost descrierea pe care dansatoarea a adăugat-o la postare. „Soțul meu perfect ❤️”, a scris dansatoare în descrierea postării de pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CRISTINA PUCEAN (@cristinapuceann)

Pe lângă această surpriză, cei doi se află în prezent într-o vacanță de lux în Bali. Pe rețelele de socializare, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean împărtășesc momente din această escapadă exotică, bucurându-se de fiecare clipă petrecută împreună.

Bogdan de la Ploiești, îndrăgostit lulea de Cristina Pucean

Celebrul cântăreț de manele este fericit că și-a întâlnit jumătatea și de când este împreună cu Cristina Pucean, artistul o suprinde mereu pe frumoasa dansatoare.

Bogdan i-a făcut un cadou special iubitei sale, care a mărturisit că a rămas fără cuvinte după ce a văzut surpriza.

Cântărețul a profitat că iubita lui a avut mașina în revizie, iar atunci când a sosit acasă, nu a venit goală. Bogdan de la Ploiești a avut grijă ca iubita lui să găsească o cutie mare de flori și câteva cadouri, chiar și pentru Raym, cățelul ei.

În momentul în care a văzut ce era pe banchetă, Cristina Pucean a fost extrem de emoționată de gestul făcut de iubitul și i-a transmis cât de mult îl iubește.

Nu pot să cred. Astăzi mi-a fost mașina la revizii și uitați ce am găsit când mi-a adus-o înapoi. Doamne, deci nu ai idee cât de mult te iubesc, iubirea mea. S-a gândit și la Raym, i-a adus păpușele. Abia aștept să vii acasă, iubirea mea. Am rămas plăcut surprinsă. Nu mai știam nici să vorbesc. Te iubesc!”, a spus Cristina Pucean pe Instagram.

Bogdan o iubește foarte mult pe Cristina Pucean și spune despre ea că este cea mai bună femeie din toate punctele de vedere. „Avem o relație criminală! Te iubesc, Cristina! Ești cea mai frumoasă și cea mai specială fată. În ciuda aparențelor, să știți că oamenii sunt foarte surprinzători, așa cum și de mine se vorbesc multe și am putut să dovedesc alte lucruri, așa și Cristina mea e pe bune numărul 1”, spune manelistul.