Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu au luat decizia. Anunţul făcut de prezentatoare: „Eu şi Mădălin am analizat foarte bine”

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu au luat decizia. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din România, chiar dacă s-au confruntat cu multe obstacole în aceşti ani. Au împreună o fiică, Petra, pe care urmează să o dea la şcoală.

11 mai 2023, 15:47
Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu au luat decizia. Anunţul făcut de prezentatoare: „Eu şi Mădălin am analizat foarte bine”
Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu au luat decizia

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu au luat decizia în ceea ce o priveşte pe fiica lor, dacă să meargă la o şcoală de stat sau privată. După ce au analizat foarte bine opţiunile, dar şi preţurile, au decis ca Petra să înveţe la privat.

Citeşte şi: Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu, decizie surprinzătoare la 12 ani de căsnicie. „Să reflectăm asupra relației noastre”

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu au luat decizia

Prezentatoarea are o comunitate numeroasă pe reţelele sociale, unde este foarte activă şi interacţionează cu prietenii virtuali. Astfel, a decis să împărtăşească şi această veste, că fiica ei va merge la o şcoală privat.

După ce a pus toate cheltuielile pe foaie, Cristina Şişcanu a realizat că nu este diferenţă mare între stat şi privat, chiar dacă învătământul este gratuit, sunt altele de care trebuie să ţină cont.

Vă mărturisesc că acum câteva luni bune și eu, și Mădălin am stat și am analizat foarte bine mai multe săptămâni dacă să o trimitem pe Petra la o școală privată sau să meargă la o școală de stat. Până la urmă am decis să meargă la o școală privată.

Ne-am gândit și din punct de vedere financiar. Mergând la o școală de stat, copilul trebuie să meargă apoi și la un afterschool, apoi trebuie să meargă și la niște activități. Așadar, toate activitățile ar trebui plătite, plus de asta unul dintre părinți trebuie să devină șoferul copilului. Să-l ducă unde are nevoie. Asta presupune că eu ar fi trebuit să renunț la anumite proiecte ca să pot să am mai mult timp liber ca să pot să o duc pe Petra, să o iau de la școală, să o duc la afterschool.

Am făcut o listă ce înseamnă o școală de stat și cheltuielile pe care le presupune o școală de stat. Chiar dacă învățământul de stat e gratuit, totuși nu este suficient și știți foarte bine, dragi părinți. Am văzut că nu ajungi la o sumă tocmai mică pe lună, așa că până la urmă am luat decizia că trebuie să meargă la o școală privată”, a transmis Cristina Șișcanu, pe Instagram.