Cristina Șișcanu a vorbit despre sarcină. „Am fost la un control, am vești bune!”

Cristina Șișcanu a vorbit despre sarcină. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Mădălin Ionescu și au împreună o fetiță. Cu toate astea, fanii o întreabă constant când va face al doilea copil.

22 mart. 2023, 16:50
Cristina Șișcanu a vorbit despre sarcină. „Am fost la un control, am vești bune!”
Cristina Șișcanu a vorbit despre sarcină

Cristina Șișcanu a vorbit despre sarcină. Chiar dacă pe lângă Petra, realizatoarea TV mai este mama vitregă a celor doi copii pe care Mădălin Ionescu îi are din primul mariaj, Ștefania și Filip, iată că se gândește la încă un copil.

Citește și: Motivul pentru care Cristina Șișcanu și Anca Serea și-au retras copiii de la grădiniță: ”Aștept să treacă nebunia”

Cristina Șișcanu a vorbit despre sarcină

Cristina obișnuiește să împărtășească cu fanii ei din mediul online toate lucrurile care se întâmplă în viața ei. De această dată, a postat câteva story-uri pe contul ei de Instagram a anunțat că medicul, din cabinetul căruia tocmai ieșise, i-a dat vești foarte bune.

Pentru că, în trecut, realizatoarea TV a dezvăluit că își dorește să devină din nou mamă și că la un anumit moment chiar a fost gata să încerce să rămână din nou însărcinată, fanii vedetei s-au gândit că extazul acesteia este semnul că visul Cristinei urmează să se împlinească.

Prezentatoarea TV a lămurit însă repede situația și a mărturisit că nu este însărcinată, veștile bune pe care le-a menționat fiind despre starea ei de sănătate. „Am fost la un control, am vești bune! Nu, nu sunt însărcinată, dar vă spun lucrul ăsta pentru că vreau să încurajez mersul la doctor. E foarte important o dată pe an sau la jumătate de an, dar o dată pe an trebuie să ne facem toate investigațiile, să ne asigurăm că suntem bine sau dacă e vreo problemă să o prevenim rapid”, a transmis Cristina Șișcanu, pe contul ei de Instagram.

Cristina Şişcanu vrea să adopte un copil

Vedeta are o familie frumoasă alături de Mădălin Ionescu, cu care are o fetiţă, Petra. Jurnalistul mai are doi copii din prima căsnicie, însă, în ultima vreme, micuţa le cere părinţilor un frăţior sau o surioară.

Prezentatoarea a mărturisit că i-ar plăcea să mai aducă un copil pe lume, însă ceva o reține. Fiica ei, Petra, a găsit soluţia şi i-a spus să adopte un copil. Mai mult decât atât, insistă cu această idee, iar părinţii se gândesc dacă vor face acest pas sau nu.

Mie mi-ar plăcea (n.r să mai facă un copil), dar tot timpul mă reține ceva, nu știu de ce. Petra (n.r fiica ei) chiar de curând are o fază în care îmi tot cere un frate sau o soră, mai mici, pentru că mai mari are, și eu zic: „Petra, eu sunt foarte ocupată de dimineața până seara, cum o să reușim să le facem pe toate?” și ea zice: „Dacă nu vrei, putem să adoptăm” așa mi-a zis și de ceva timp tot mă bate la cap cu ideea asta, să adoptăm un copil. Ea are cinci ani și jumătate și recent a înțeles situația asta cu casele de copii”, a mărturisit Cristina Șișcanu.