Cristina Șișcanu, cu ochiul vânăt pe Internet. Ce s-a întâmplat cu soția lui Mădălin Ionescu: „Nu vă imaginați ce durere a fost”

Cristina Șișcanu, cu ochiul vânăt pe Internet. Vedeta își ține fanii la curent cu fiecare activitate pe care o desfășoară, iar de curând soția lui Mădălin Ionescu a ținut să le povestească urmăritorilor că a avut parte de un incident neplăcut.

17 mart. 2023, 13:45
Cristina Șișcanu, cu ochiul vânăt pe Internet. Ce s-a întâmplat cu soția lui Mădălin Ionescu: „Nu vă imaginați ce durere a fost”
Cristina Șișcanu, cu ochiul vânăt pe Internet

Cristina Șișcanu, cu ochiul vânăt pe Internet. Prezentatoarea a avut parte, recent, de un eveniment mai puțin plăcut și le-a povestit fanilor de pe rețelele sociale care este adevăratul motiv pentru care are ochiul vânat.

Citește și: Cristina Șișcanu rupe tăcerea după ce a fost acuzată că i-a spart căsnicia lui Mădălin Ionescu: „Fosta lui parteneră era într-o altă relație”

Cristina Șișcanu, cu ochiul vânăt pe Internet

Pentru că nu avea deloc machiaj pe față în acel moment și nu voia să lase fanii cu interpretări, soția lui Mădălin Ionescu a ținut să le povestească urmăritorilor ce s-a întâmplat și cum s-a lovit la ochi.

Iubitele mele, nu am avut o zi prea bună astăzi, nu m-am simțit prea bine, recunosc. Da, am o vânătaie la ochi, este de acum două zile. Nu a trecut pentru că nu mi-am pus gheață imediat după incident.

M-am aplecat și m-am oprit cu zona asta într-un colț de masă. Nu știu dacă vi s-a întâmplat vreodată, dar nu vă imaginați ce durere a fost atunci, am simțit că îmi explodează capul. Nu mi-am pus gheață imediat fiindcă mă durea atât de tare locul acela, încât nu suportam nimic.

La filmări am acoperit cu fard, iar acum, fiind nemachiată se vede. Nu m-am simțit prea bine astăzi, am stat așa și mi-am făcut treburile de pe canapea cam toată ziua. Mai sunt și situații de genul acesta, dar parcă acum, spre seară, mă simt mai bine”, a povestit Cristina Șișcanu, în urmă cu puțin timp, pe pagina personală de Instagram.

Cristina Şişcanu vrea să adopte un copil

Vedeta are o familie frumoasă alături de Mădălin Ionescu, cu care are o fetiţă, Petra. Jurnalistul mai are doi copii din prima căsnicie, însă, în ultima vreme, micuţa le cere părinţilor un frăţior sau o surioară.

Prezentatoarea a mărturisit că i-ar plăcea să mai aducă un copil pe lume, însă ceva o reține. Fiica ei, Petra, a găsit soluţia şi i-a spus să adopte un copil. Mai mult decât atât, insistă cu această idee, iar părinţii se gândesc dacă vor face acest pas sau nu.

Mie mi-ar plăcea (n.r să mai facă un copil), dar tot timpul mă reține ceva, nu știu de ce. Petra (n.r fiica ei) chiar de curând are o fază în care îmi tot cere un frate sau o soră, mai mici, pentru că mai mari are, și eu zic: „Petra, eu sunt foarte ocupată de dimineața până seara, cum o să reușim să le facem pe toate?” și ea zice: „Dacă nu vrei, putem să adoptăm” așa mi-a zis și de ceva timp tot mă bate la cap cu ideea asta, să adoptăm un copil. Ea are cinci ani și jumătate și recent a înțeles situația asta cu casele de copii”, a mărturisit Cristina Șișcanu.